Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a barátom. Meghalok! Mivel kössem le magam mit csináljak?
Figyelt kérdés
1 hónapja nem találkoztunk,mert kamionozik és alig van itthon.Csak telefonon tudunk beszélni,naponta egyszer de van amikor egyszer se,és még két hétig nem jöhet haza.Mit csináljak??Megőrülök.Van ennek így egyáltalán értelme?2011. szept. 24. 15:10
1/5 anonim válasza:
Túléled. Tudom nehéz, de ne gondolj rá. Élj a jelenben és becsüld meg amid van, érezz és ne gondolkodj.
Keress hobbit, én is most rajzolás és zenehallgatás közben írom ezeket a sorokat, a barátnőm nincs mellettem és ezzel kötöm le magam, így nem vagyok lehangolt. Átadom magam az érzelmeimnek akkor totál K.O vagyok egész nap és csak játszanék a gépen, söröznék és lopnám a napot... hülyeség! Ne csinálj ostobaságot. Tegyél magadért!
2/5 anonim válasza:
Lekötéshez kötelet láncot, vagy esetleg biciklizárat tudok javasolni, de ha a biciklizár mellett döntöttél, akkor az vastag legyen! De komolyra fordítva a szót... Csinálhatsz bármit pl.: Dolgozz, takaríts, gépezz, bulizz, vagy csinálj akármit ami kicsit is leköt!
3/5 A kérdező kommentje:
Ma egész nap takarítottam....
2011. szept. 24. 15:18
4/5 anonim válasza:
-állj be asztalosnak-
Ki lehet bírni, én is távkapcsolatban élek, volt, hogy 3 hónapon keresztül nem találkoztam a párommal. Persze, nehéz, meg minden, de megéri azt a pillanatot, amikor végre magamhoz ölelhetem. Szerezz hobbit, járj tanfolyamokra, kösd le magad.
5/5 anonim válasza:
Nézegesd a gyik.hu-t :D facebook, youtube, filmezz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!