Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok. Mitt csinaljak? Fontos!
Az van hogy ma mikor haza fele mentem akkor egyre jobban hianyzott egy fiu.Mindennap latom s nem tudom elfeledni.Nekem a pentekekolyan szomoruak mivel hogy a het hatralevo napjaiban nem lathatom ot mivel elmegy es legtobbszor en is.Ugy erzem kedvel mert sokat szokott bamulni deiazt allitja van csaja amit en nem hiszek el.Nagyon dogos.Szornyen dogos!!!!!!mar nem is merek belegondolni abba mi tortenik mikor jon az iskola vege(meg egy honap:(()Szerintretek hogy csabitsam el?Es ha nem sikerul akkor mit cs a nyaron hogy ne haljak meg szomorusagban!!!Ja es 26odikan lesz az osztalykirandulas
koszonom a valaszokat 12/l
segitsetek!!!!!
12/L xD
Am meg sztem nem tetszel neki. Én is azt szoktam mondani a csajoknak ha nemjön be h csajom van.
Miért kellene barbiznia??nem 5éves... Amúgy teljesen megértem min mész keresztül,ugyanezt éltem át én is 12évesen.Akkor tetszett először meg egy 7.es fiú,úgy éreztem halálosan szerelmes vagyok belé,pedig nem is beszéltem vele soha :D.Nem akarlak megbántani sem kiábrándítani,de általában ennyi idősen nem lesz a dologból semmi... :(. Én is annyira reménykedtem benne,hogy összejövünk,de hát ebben az életkorban még nem igazán jönnek össze az emberek komolyan.Aztán 13évesen belezúgtam egy 17éves srácba,hát az nagy plátói szerelem volt,persze a srác jókat röhögött rajtam,mert megtudta a dolgot:(.Rengeteget sírtam akkoriban,de ezek hozzátartoznak a tinikorhoz.Az ember lélekben úgy érzi,már megérett a szerelemre,de ez nagyon nincs így.
Próbáld magad túltenni rajta,tudom nem könnyű!
22/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!