Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleültem a haverom ölébe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleültem a haverom ölébe a barátom meg?

Figyelt kérdés
Egy haverom ölébe ültem, DE NEM IS....a térdére ültem. Egy este grillezést tartottunk pár baráttal és a párommal. Nem volt hely sehol, addig ültem a haverom térdére amíg a fülembe súgott valamit, hogy a barátom egész este őt méregeti. Felsem tűnt, de akkor láttam,hogy hoppá ez tényleg bámul bennünket. Mint a villám felálltam, nem akartam balhét. Mégis megtörtént a baj, ordibált velem miután elmentek a barátaink. O.o Ez komoly? Miért ilyen agresszív amikor látta,hogy nem történt igazából semmi. o.O
2017. júl. 8. 19:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

nem történt semmi? lehet a barátodnak van némi önbecsülése vagy büszkesége, amit ezzel rohadtul felsértettél, mert ha úgy gondolkodik, hogy ő ezt nem csinálná meg, mert tisztel becsül téged annyira, simán árulásnak lehet venni....

okot adsz arra, hogy kételkedjen aztán csodálkozol, hogy neked áll..az emberek azért vannak kapcsolatban, mert a két fél egymásnak adja magát, nem csak testiségben hanem lelkiekben is....

én ezt pl. nagyon rossz néven venném, és jól elgondolkodnék azon, hogy érdemes-e folytatni úgy tovább, hogy gőzöd nincs arról, hogy kéne viselkedni felnőtt ember módjára

2017. júl. 8. 21:52
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

Úgy is meg tudtad volna hallgatni azt,amit a haverod akar mondani,hogy nem ülsz a térdére, vagy nem?

:'D Lol

L

2017. júl. 8. 22:00
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

Utolso

Dehogy is....oda kellett neki ulni mert o a feny az ejszakaban:DDD

2017. júl. 8. 22:04
 24/29 anonim ***** válasza:
41%

Első 6 válaszoló gyakorolhatna helyzetelemzésre.

Csak próbáljátok helyébe képelni magatokat. Nem látjátok, hogyan ír? Még hogy nőként mondod, ez sok.

Relativitásról és objektivitásról tanuljatok picit.

Nos.., Igazából lényegtelen, ez sok-e neki vagy nem. Megoldásként egy kapcsolatban, csak szeretetből indulhat ki bármi, hogy legjobb úton mehessen. Ha ezt nem beszéled meg vele, hogy mindig szerető tudatállapotba tudja magát lökni ha agresszív s szokjon le agresszióról, kapcsolatotok halálra van ítélve.

Írj rám ha kell segítség.

UI: Látva, te hogyan élted meg, nem volt sok, hisz nem volt kapcsolatotok kényelmi szempontjaiba ütköző megnyilvánulás, mint vonzalom érzet más ember felé.

2017. júl. 8. 22:20
 25/29 anonim ***** válasza:

És elmondtad neki, hogy miért ültél az ölébe??

FOntos a magyarázat.

Miért méregette a csávót a barátod? Okkal vagy ok nélkül?

Ha vélt,ha valós oka volt, az biztos,hogy a barátodnak már volt vele szemben egy ellenszenve (mert gondolom, nem azért bámulta, mert tetszik neki), és erre még rá tetéz az,hogy a barátnője az ölébe ült.

Ha elmagyarázod neki, akkor nem fogja magát ANNYIRA xarul érezni, de ha rávágod,hogy csak beleültél, mert kényelmes volt, akkor a barátod szerintem helyetted is el fog süllyedni.

2017. júl. 8. 23:41
 26/29 anonim ***** válasza:
26%

Ha velem ezert szakitana a baratom(plane ha megutne-mint itt ahogy az egyik valaszolo szerint okes is lett volna) mert raultem par mp.-re a haverom terdere, biztos kepem rohognem es osszetennem a ket kezem, hogy meg most kiderult ki, hogy mennyire nem 100-as.

Egyszeruen nem birom az ilyen embereket. Nevetsegesnek tartom, hogy sokan ennyire nem biznak a parjukban es persze sajat magukban, ha VALOBAN nincs ra meg ok sem.

Leszogezem, nem csinaltam meg ilyet, nem is szoktam egy vall simogatasnal vagy terdhez valo hozza erintesnel tobb kontaktusba kerulni mas ferfiakkal, de ez nekem abszurd ez a reakcio, akkor is. A paromat biztos vagyok benne, hogy nagyon sok no, el se tudna fogadni, mert o aztan tenyleg borzasztoan kozvetlen a lany barataival. De nem tud zavarni, mert ismerem ot.

2017. júl. 9. 01:58
 27/29 anonim ***** válasza:
Mielott belem lehetne kotni a mas ferfiak* alatt a parom baratait ertem pl.
2017. júl. 9. 02:00
 28/29 anonim ***** válasza:
53%

26 ez nem önbizalom kérdése,meg nem féltékenység.

hanem hogy társaságban mindenki előtt megalázta a csaj a barátját azzal hogy nyíltan,szégyenérzet nélkül,a barátját figyelmen kívül hagyva flörtölt egy másik palival.

ha lett volna egy minimális esze ennek a lánynak,akkor kihívja a wc-be vagy valahova ezt a srácot és ott intézik a többit,nem pedig mindenki előtt a társaság közepén.

2017. júl. 9. 13:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a haverod kormere is kellene nezned, h esetleg nem e szandekosan alakitotta igy a szitut, h te ulj az olebe es ezzel osszekapasson teged a baratoddal. Nekem meg sose kellett semmilyen ferfi olebe azert beleulnom, mert akart sugni valamit... Tarsasagban amugy sem illik sugdolozni. Azert ovatos lennek, h ez a haver mennyire is haver. Lehet csak addig normalis barat, amig neked nincs senkid
2017. júl. 9. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!