Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleültem a haverom ölébe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleültem a haverom ölébe a barátom meg?

Figyelt kérdés
Egy haverom ölébe ültem, DE NEM IS....a térdére ültem. Egy este grillezést tartottunk pár baráttal és a párommal. Nem volt hely sehol, addig ültem a haverom térdére amíg a fülembe súgott valamit, hogy a barátom egész este őt méregeti. Felsem tűnt, de akkor láttam,hogy hoppá ez tényleg bámul bennünket. Mint a villám felálltam, nem akartam balhét. Mégis megtörtént a baj, ordibált velem miután elmentek a barátaink. O.o Ez komoly? Miért ilyen agresszív amikor látta,hogy nem történt igazából semmi. o.O
2017. júl. 8. 19:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
barátod nem turi ha idegen térdére teszed le a puncid...
2017. júl. 8. 20:02
 2/29 anonim ***** válasza:
Az agresszivitás gyakran kétfelé irányítja az embereket (Y)
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

hát kinek mi fér bele...

van aki dugni is szokott másokkal, mert belefér nekik

4/29 anonim ***** válasza:
93%
Majd akkor lesz neked igazad ha eltűrőd neki hogy holmi nőcskék az ölébe üljenek.
2017. júl. 8. 20:03
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy alapjáraton ez nem egy akkora dolog , de ha fordított esetben történt volna meg ugyanez lehet neked is rosszul esett volna egy kicsit. Ha ilyen szitu van mindig gondold magad egy kicsit a másik helyzetébe.A barátodtól sem a legjobb út volt az hogy elkezdett veled kiabálni mert megbeszélhette volna veled normálisan hogy ez neki igenis rosszul esett.
2017. júl. 8. 20:09
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Nőként mondom, hogy szerintem ez túl sok. Értem én, hogy nem akartál rosszat, meg nem történt semmi, de inkább a barátod ölébe kellett volna ülnöd, ez így kicsit kínosnak tűnik nekem.
2017. júl. 8. 20:25
 7/29 A kérdező kommentje:
Igen az volt. Csak addig ültem a haverom térdére amíg megsúgta,hogy a párom egész este őt lesi. Amúgy előtte viszont végig a barátom ölében voltam vagy a farönkön ültem, mert a székek elfogytak és 4-ünknek nem jutott már hely.
2017. júl. 8. 20:29
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

Felnőtt kategóriában szerintem mások társaságában már illetlen akár a párod ölébe is beülni,ez inkább kettesben "okés",nem még mások ölébe....

A barátod erősen reagált,de igaza van.

2017. júl. 8. 20:32
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ogaza van a barátodnak. Mindenkinek rosszul esik,ha a párja más ölébe ül,főleg,hogy ülhetne a párjáéba is.
2017. júl. 8. 20:43
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

Hát ha jó haver ha nem, bárkinek nem ülök csak úgy bele az ölébe de még a térdére sem. Ha társaságban vagyunk akkor pláne nem, még a pàroméba sem, mert szerintem társaságban ez nem illik... Nem vagyok prűd, csak ez nekem olyan "intimebb" dolgot sugall.

A párodnak nem kellett volna kiabàlnia, de neked viszont előre kellett volna gondolkodnod :) Neked tetszett volna ha a "csak egy haver" csaj a párod ölébe ül? Mert magamból kiindulva nem...

2017. júl. 8. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!