Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj? A barátom a hasára élvezett és én lehet, h véletlen beleültem. :S De ugye nem tudnak felmenni? :S
de bizony fel tudnak menni !!
simán lehetsz terhes !
legközelebb ne bele ülj, hanem nyald le róla!
A spermák ugranak és kúsznak is,mint a kis kígyók!!!
ebihalak!! szent ég lehetsz terhes,kis békákat fogsz a világra hozni.BREKK-BREKK....
Majd szólj milyen fajta béka!
Nem kéne kiparodizálni, nem vicces!!! Bennem is felmerülne a kérdés, pedig nem vagyok egy hülyegyerek. Csak pl abból kiindulva hogy idegen wcre sem ülünk rá, mert el lehet kapni bármit,pl gomba, azok is felmennek valahogy, pedig nem spricceli belénk a klotyó, csak ott vannak a légtérben. Még úgy is felmennek, ha nem is ülünk rá. Szóval, a kérdés jogos.
Az én válaszom az lenne, hogy ha utána azonnal,alaposan , óvatos mozdulatokkal lemostad, akkor igen nagyon kicsi az esélye.
És a spermiumok is a légtérben vannak, nem?
Sőt! Még oxidálódnak is! Spermium-oxid, igaz-e?
Amúgy lehetsz terhes, persze, felszállnak a kis spermiumok a buszra, kérnek egy jegyet a méhig, és már itt is a probléma ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!