Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? A barátom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? A barátom a hasára élvezett és én lehet, h véletlen beleültem. :S De ugye nem tudnak felmenni? :S

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, mit értesz baj alatt. Ha azt, hogy terhes lehetsz-e, akkor légy teljesen nyugodt, a hímivarsejtek nem ipari alpinisták és még Rambo-filmeket sem láttak, ezért nem tudnak felmenni sehová sem.
2009. aug. 3. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

de bizony fel tudnak menni !!

simán lehetsz terhes !

legközelebb ne bele ülj, hanem nyald le róla!

2009. aug. 3. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha vizszintesen lettél volna, akkor talán... de ha függőlegesen, akkor kizárt, mert csúszós lett volna nekik a talaj.
2009. aug. 3. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

A spermák ugranak és kúsznak is,mint a kis kígyók!!!

ebihalak!! szent ég lehetsz terhes,kis békákat fogsz a világra hozni.BREKK-BREKK....

Majd szólj milyen fajta béka!

2009. aug. 3. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

Nem kéne kiparodizálni, nem vicces!!! Bennem is felmerülne a kérdés, pedig nem vagyok egy hülyegyerek. Csak pl abból kiindulva hogy idegen wcre sem ülünk rá, mert el lehet kapni bármit,pl gomba, azok is felmennek valahogy, pedig nem spricceli belénk a klotyó, csak ott vannak a légtérben. Még úgy is felmennek, ha nem is ülünk rá. Szóval, a kérdés jogos.

Az én válaszom az lenne, hogy ha utána azonnal,alaposan , óvatos mozdulatokkal lemostad, akkor igen nagyon kicsi az esélye.

2009. aug. 3. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
És még annyit,én írtam az előbb is, hogy ha valaki nagyon nem akar teherbe esni, mindenképp kerülje az ondó és nemiszerv érintkezését egymással, az a legbiztosabb.
2009. aug. 3. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

És a spermiumok is a légtérben vannak, nem?

Sőt! Még oxidálódnak is! Spermium-oxid, igaz-e?

Amúgy lehetsz terhes, persze, felszállnak a kis spermiumok a buszra, kérnek egy jegyet a méhig, és már itt is a probléma ((:

2009. aug. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!