Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleültem a haverom ölébe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleültem a haverom ölébe a barátom meg?

Figyelt kérdés
Egy haverom ölébe ültem, DE NEM IS....a térdére ültem. Egy este grillezést tartottunk pár baráttal és a párommal. Nem volt hely sehol, addig ültem a haverom térdére amíg a fülembe súgott valamit, hogy a barátom egész este őt méregeti. Felsem tűnt, de akkor láttam,hogy hoppá ez tényleg bámul bennünket. Mint a villám felálltam, nem akartam balhét. Mégis megtörtént a baj, ordibált velem miután elmentek a barátaink. O.o Ez komoly? Miért ilyen agresszív amikor látta,hogy nem történt igazából semmi. o.O
2017. júl. 8. 19:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod egy ölében ülő csajszival sugdolózna rólad, az természetes lenne?
2017. júl. 8. 20:45
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
A másik, h elég baj, h a haverodnak kellett rád szólnia, h a PASID figyel titeket. Mennyire érdekelhet téged... :)
2017. júl. 8. 20:48
 13/29 anonim ***** válasza:
56%

ezzel az egész társaság előtt bealáztad,hogy az orra előtt gátlástalanul flörtölsz más férfival.

az ordibálás meg teljesen jogos,olcsón megúsztad.

szerintem örülhetsz,hogy nem kevert le egyet,vagy nem szakított.

2017. júl. 8. 20:48
 14/29 anonim ***** válasza:
35%

Sok tiszteleted lehet a barátod felé.. tipikus kis k#rvának tűnsz aki simán félrek.rna és még neked állna feljebb ha mondanák :'D

Szerintem ez már sok, miért nem a barátod ölébe ültél?

2017. júl. 8. 20:56
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem így volt. :) A barátom mellett ettem, eléggé elvoltam magamban a többiek meg beszélgettek. Aztán a haverom intett a fejével,hogy menjek oda hozzá és azért ültem a térdére,hogy a fülembe súgjon csak annyit,hogy bámulja a párom, de elég csúnyán méregeti. Mondtam neki,hogy ne foglalkozzon vele megpaskoltam a vállát és vissza indultam a páromhoz. Amikor elmentek akkor volt kiabálás. Nem esett volna jól fordított esetben, de ezt egy váll rándítàssal elintézem, mert vakon bízok a páromban, valamint a veszekedés során közöltem vele,hogy miért baktattam a haveromhoz és ültem egy percre kb a térdére.
2017. júl. 8. 20:58
 16/29 A kérdező kommentje:
Előtte a barátom ülében ültem vagy egyedül eszegettem a farönkön. Nem tudtam bekapcsolódni a beszélgetésbe. Nem vagyok k*va.
2017. júl. 8. 21:00
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, nálunk utoljára általános iskola nyolcadik osztályában volt ez menő, hogy mások ölébe ültünk.

Felnőttként ez nagyon nem ok. És amint látod a párod is így gondolja..Az ő véleménye a legfontosabb.

Ismerek olyan párokat, akiknél ez ok lenne, mindkét fél részéről.

De ha a te párod nem így gondolkozik,akkor tartsd tiszteletben

Neked sem esne jól szerintem, ha a barátod ölébe ülne egy csaj és egymás füleibe suttognának.Még akkor is,ha teljesen ártatlan dolog, zavaró lehet.

2017. júl. 8. 21:02
 18/29 anonim ***** válasza:
61%

Komolyan ilyen emberek leteznek? Es meg neked all feljebb?😂😂😂

Ott helyszinen el kuldtelek volna a....mit nem mer gondolni magarol nehany no....

Komolyan neked nem futta at a kicsi hulye agyad hogy a baratodnak ez milyen megalazo volt?

Baratnoje mas ferfire ul ra...remelem ki dob.

2017. júl. 8. 21:21
 19/29 anonim ***** válasza:
34%
Ezért én is ordítoztam volna. Még káromkodtam is volna. Pl ilyet.: Szakadt volna rátok egy máza xar.
2017. júl. 8. 21:26
 20/29 anonim ***** válasza:
96%
Én beleülhetek a barátod ölébe? :)
2017. júl. 8. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!