Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a hibás? Én vagy a barátom?
A barátommal nagyon szeretjük egymást, igaz nem régóta vagyunk együtt, de úgy érzem máris nagyon sokat veszekedünk teljesen banális dolgok miatt. Ő külföldön dolgozik, én pedig itthon várok rá. Ezzel nincs is semmi gond... csak úgymond nagyon féltékeny tipus és nem mehetek el sehová a barátnőkkel bulizni vagy szórakozni, csak egy-két kávéra,vásárolgatni, esetleg kajálni valamerre, mert az még "belefér" , de sokszor már az ilyenből is vita van. A nap 24 órájában a rendelkezésére kell állnom , mert amikor ő hiv én azonnal felkell vegyem vagy visszakell irjak, de ha én kell várjak rá órákat azzal semmi gond, de ő 2 percért már kivan akadva. Nekem is vannak dolgaim főzés,takaritás,munka...stb. Úgy érzem nagyon csak a "magáénak" akar tudni, és próbál rendelkezni felettem, pedig nem vagyok egy tárgy... Próbáltam elbeszélgetni vele a dolgokról de aznap még minden rendben van, másnak meg mintha egyik fülén be és másikon ki...
Mit ajánlotok? Hogy tudnánk elbeszélgetni erről a témáról? Nem szeretném elvesziteni, mert nagyon szeretem, de kezdek már besokallni...
Mihelyt önbizalma lesz neki magától, kigyógyul belőle. Ehhez te kevés vagy kérdező. Ez tipikusan olyan probléma, amit te nem tudsz megoldani. Az, hogy ki hibás meg ki nem, nincs jelentősége. Rendeld haza és dolgozzatok itthon a továbbiakban, ezt meg beszéld meg vele, hogy muszáj változtatnia. Vitába ennek kapcsán ne bocsátkozz, ha felszívja magát, csak közöld, hogy beszéltél. Pakolj és menj, ha nincs változás.
30/f
Előző!
Ahoz képest, hogy én már szinte mindent megtettem annak érdekében, hogy teljes bizalmat nyerjen mégsem úgy viselkedik. Sok mindenről lemondtam, vagy megtettem a kapcsolatunk érdekében, csak úgy látom mintha ő ezt nem értékelné, és ő nem tenne semmit csak várná a sült galambot.
...amúgy náladnál csak pár évvel fiatalabb és mégsem ilyen gondolkozással van...
Tényleg menekülj, nem gyógyul ki, egyre csak rosszabb lesz. Barátnőm példáján végig néztem ilyen kapcsolatot, és borzalmas volt.
A végén már velünk barátnőivel sem találkozhatott,csak otthon a 4 fal között, az ő jelenlétében. Ááá iszonyu nehéz volt lezárnia is, mindig visszakönyörögte magát, ment az ígéret hogy megváltozik, de csak rosszabb lett.
Az ilyen kapcsolattal tényleg egyet lehet tenni, le kell zárni még idejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!