Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem tul magam azon, hogy a mostani barátom (21) meg előttem lefeküdt egy idiota lany ismerősömmel?
Én, inkább a srácot sajnálom, hogy összeavatkozott egy olyan szánalmas nővel, mint te.
Nézz kicsit magadba! Sok sikert hozzá!
Én is nehezen viseltem el, mikor megtudtam, hogy a fiú, akit megszerettem, mindenféle lányokkal feküdt le, akik ráadásul meg is csalták őt. Nagyon nehéz volt elfogadni, mert rácsodálkoztam, hogyhogy neki ez kell? Ha ilyen lányokkal kavart, akikkel semmi közös pontom nincs, akkor a továbbiakban is lesz igénye ilyesmire? Hűséges lesz? Nem fogja unni azt, aki nem csalja meg?
Én teljesen megértem, hogy zavar a dolog. Meg nem történtté nem tudod tenni sajnos. De a kommunikációban hiszek. Vagyis meg lehet simán kérdezni a barátodtól, mi vonzotta abban a lányban. És hogy benned mi vonzza.
Másrészt lehet beszélgetni a lánnyal, hátha észreveszel benne valamit, amitől enyhül az ellenszenved.
Nekem is szokott ilyen lenni hogy bevillan néha egy kép hogy áhhhfujj olyankor(mostis ugyhogy kössz) kb aztkivánom hogy megnyiljon alattam a föld.
Pedig nem kevés az önbizalmam tudom hogy bárkit megkaphatok meg jó nő vagyok de mégis eszembe jutnak ilyen idiótaságok és iszonyat rossz érzés. Alapjába véve féltékeny se vagyok nem csüngök rajta 0-24-ben.
Ha rám jön egy ilyen általába youtubon megnézek valami vicces videót és el is terelődik a gondolatom.
De nem hiszem el hogy nincs ilyen ember akinek ilyen nem jut eszébe és nem tölti el rossz érzéssel. Szoval az első akárhányválaszoló is csak fröcsög,tuti nekik is beléjükcsap ilyen azt a szivbaj verdesi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!