Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm régebben (még akkor szingli volt) lefeküdt egy táborban egy olyan sráccal akit egy hete ismert. Nektek mi a véleményetek ilyen lányról?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 13:12
1/19 anonim válasza:
Az, hogy könnyűvérű.. :D Volt egy jó kalandja, partija és kihasználta. :D
2/19 anonim válasza:
Amíg szingli és nem árt vele senkinek, mindenki azt csinál, amit akar.
Ha (számomra érthető okokból) te nem tudod elfogadni, amit tett, akkor ne legyél vele. Ilyen egyszerű.
22/L
3/19 A kérdező kommentje:
Szeretem nagyon es mindent megtezs ertem de ez valahogy zavar :/ lehet azert mert nekem ő az első??
2016. okt. 25. 13:16
4/19 anonim válasza:
Mi az, hogy "ilyen lány"? Milyen...?
Amúgy kb. semmi. Szingli volt, szexelni akart, megtette. Pont.
Nálam ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, mi a véleményem az "olyan lányról", aki pirítóst eszik reggelire... xD
5/19 anonim válasza:
Megjegyzem, ez a 18 éven felüli kategória. Persze lehet valaki 22 évesen is gyerekes.
6/19 anonim válasza:
Figyelj ha nem b***szott szét párkapcsolatot, ő is szingli volt és a srác is, semmi gond. Nem egy diszkóból vitték ki fél óra után nyugiiii. Az se lenne szerintem gond, mert a múltja!! Te meg a jelenje vagy.
7/19 anonim válasza:
Persze, de attól még könnyűvérű.
Egyébként tuti zavar, hogy téged várat, más meg alaávágott 5 perc után.Arról meg ne is beszéljünk, hogy tuti nem tudsz mindent.
8/19 anonim válasza:
Ugyan azt, mint egy srácról, aki egy hét után dug valakivel.
Amúgy meg ő dolguk, neked semmi közöd hozzád.
Ha nem tudod elfogadni, akkor hagyd el, jobbat érdemel.
9/19 anonim válasza:
semmi. mi lenne? egy hét nagy idő, főleg egy táborban, ahol állandóan együtt lehetnek. szerintem teljesen normális, de ha azt akarod hallani, hogy egy cafka, akkor véleményem szerint egy cafka.
10/19 anonim válasza:
És a srácról mi a véleményed, aki 1 hetes ismerettség után lefeküdt egy lánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!