Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, hajlandóak lennétek kompromisszumokra is ha egy új pasi lenne a láthatáron?
pl?
kompromisszumokra amúgy minden kapcsolatban szükség van...
Csacsi kérdés. Milyen kompromisszumokra?
Munkanélküliek, hajlandóak lennétek kompromisszumra, ha új munka van a láthatáron? Persze. Ja, hogy naponta kéne 150 kilométerre ingázni, napi 12 órát dolgozni, a minimálbér feléért? Akkor inkább mégsem.
Ha az illető hithű muszlim lenne, és nekem burkában kéne járnom, mint a legutóbbi kompromisszumos kérdésnél kiderült, nyilván nem. Egészséges kompromisszumra viszont az élet minden területén kész vagyok.
Az mióta kompromisszum, hogy kedves vagy vele meg odaadó? :S Te itt elbeszélsz a kérdezők mellett.
Most mondok egy példát. Én pl. olyanba nem mentem volna bele, hogy:
- megmondják nekem, hogyan öltözzek
- arra akarnak rákényszeríteni, hogy feladjam a gyerekvállalási nézeteimet, vallásomat, politikai nézeteimet
- el akarnak tiltani a legkedvesebb hobbijaimtól
- ne mehessek el sehova nélküle
- költözzek az anyjához, amikor van más megoldás is
Pl. De olyan kisebb dolgokban kompromisszumkész vagyok, hogy csináljak vmivel több házimunkát, korábban menjünk el aludni, milyen márkájú margarint vegyek stb-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!