Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, hajlandóak lennétek kompromisszumokra is ha egy új pasi lenne a láthatáron?
Bár én se vagyok szingli, de ha az lennék, akkor az az adott dologtól függ. Amiben biztos nem vagyok hajlandó kompromisszumra:
- vegyem fel a vallását, aszerint éljek (van vallásom, bár a saját meglátásaim szerint élek)
- nem adom fel a hobbimat
- nem adom fel a céljaimat (munka pl)
Hát, most így hirtelen ennyi.
20N
Lehetőleg semmiféle új pasi ne nyúlkáljon alám, oké? Ezért ütök és rúgok.
Milyen kompromisszumokra gondolsz? Minden emberi kapcsolatban szükség van kompromisszumokra, még a családi és baráti és munkahelyi kapcsolatokban is.
Úgy gondolod, nagy kompromisszum egy szingli, egyedülálló nőnek párkapcsolatot kialakítania egy hozzá illő megfelelő társsal? Vagy hogy gondoltad pontosan ezt a kérdést?
Igen.
Alapvetően elég makacs vagyok,de ha valakit szeretnék és nagyon megakarnám szerezni meg is változnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!