Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exével lefeküdt, akkor esélyes, hogy őt szereti?
Van egy barátom, akivel most szakítottam.
Tudni kell, hogy nem vagyunk fiatalok.
Én 38, ő 40. A barátnőjével rossz volt a kapcsolatuk, 9 év után szétmentek, de van közös gyerekük is.
Kiderült, hogy 3-4 hete átment és lefeküdt vele, nem is egyszer, 2-3x. Kiderült, mert van sok közös ismerős. Igaz, ittak.. de a másik két allalommal nem.
Szerintetek még szereti?? Tudom, hogy hülye kérdés... de mi van ha csak úgy és nem is szereti?
Azt tudom, hogy az exe ki akar vele békülni.
Oké, de hogy 3x? Konkrétan 3x csal meg, átmegy hozzá és...
A másik meg, ha az ex azt mondja, hogy nem aludhat nálam, akkor nem alszik itt?? Meg a gyereket letiltotta rólam??
Szerintem ez leves...
"Ahol közös gyerek van, ez mindig benne lesz a pakliban."
Ez nem indok a szexre az exel.
Kérdező nem lehet tudni, mit érez az exe iránt.A férfiak jó része képes érzelmek nélkül is lefeküdni bárkivel.Ami biztos, az az, hogy lefeküdt egy nővel.Itt már lényegtelen, hogy az ex volt az.Felejtsd el ezt az embert.
En azt nem ertem min agyalsz meg?
Van egy olyan mondas h ha egyszer csalsz meg/vagsz at,az a te hibad,ha masodszor is,az az enyem.Szereti vagy sem,ha elnezel neki 3at,magadra vess.Lesz 4.is.Edesmindegy h kozben szerelemmel dgja vagy csak mert jol esik.Hol a buszkeseged?
Nem is tudom, ertem, hogy tok hülye vagyok, hogy ezen gondolkozom még...
Arról is tudok már, hogy mentek közös programra...
Meg mostmár a végen nem is aludt nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!