Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam az igazit, a második párom személyében de félünk, hogy később még probléma lesz abból, hogy "nem éltem ki magam" Van megoldás?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, és ő a második akivel akármilyen szexuális érintkezésem volt.

Már az eljegyzésnél járnánk ha több nővel is kipróbáltam volna.

Ebből lehet problémánk szerintetek?

Mi lenne a megoldás?

Több embertől is hallottam már ezt a kiélés dolgot.

23/F

2017. jún. 20. 07:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt előre megmondani. Azt azért vedd számításba, hogy időről időre változtok. Nekem az eddigi 11 évünk alatt kétszer volt olyan érzésem, mintha szakítottunk volna, és megismerkednék valakivel, aki (majdnem) ugyanúgy néz ki, mint a párom. És szerintem készülődik a harmadik felvonás, mert pár hónapja megint formálódik a férjem személyisége. Úgyhogy nekem egyáltalán nem tűnik unalmasnak. Mindenképpen egy nagy kaland együtt alakulni, fejlődni. Más fajta kaland, mint minden héten mással szexelni. Azt, hogy Neked melyik az értékesebb, Neked kell eldönteni. 28/N
2017. jún. 20. 11:30
 22/26 anonim ***** válasza:
91%
20# fingod nincs a házasságról, de még a párkapcsolatról se. Megleseredett,savanyú ember vagy.
2017. jún. 20. 12:18
 23/26 anonim ***** válasza:

Hülye vagy.

A párom 18 éves kora óta komoly kapcsolatokban él, soha nem volt egyéjszakása, a haverokkal bulizás megvolt, de egy barátnőjét sem csalta meg.

Nekem ő a második férfi az életemben.

A te logikád szerint gyorsan végig kéne kefélnünk a fél kantont, hogy aztán már "ne kelljen félni"?

2017. jún. 20. 14:41
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha pedig valaki fiatalon kalandozik és lefekszik fűvel fával, utána ha meg akar állapodni azt hallgathatja, hogy mivel "belekóstolt a jóba", biztos megunja majd a párját és félrelép, hiányozni fog neki a pezsgés, meg hasonlók... Blablabla

Ezt nem lehet megjósolni, nemhogy egy kívülállónak, de még az érintettnek sem. Mindenki csak a pillanatnyi érzései és tapasztalatai alapján tud dönteni. Tíz év múlva lehet, hogy megváltozik a gondolkodásod, az is lehet, hogy nem. De ha emiatt mindenki félne döntéseket hozni, soha sem jutnánk előrébb.

Csak magadra hallgass, mások sem látnak a jövőbe. Ha később meg is bánnád a döntésedet, még mindig jobb egy saját döntést megbánni, mint egy olyat, amibe a saját elveid ellenére mentél bele.

2017. jún. 21. 10:35
 25/26 anonim ***** válasza:
De mi abban a kiélés, hogy x emberrel fekszel le? Fiatalnak lenni, bulizni, új dolgokat kipróbálni, őrültnek lenni persze jó, de soha az életben nem fogom megérteni, hogy ezeket miért ne lehetne egy stabil párkapcsolaton belül csinálni....
2017. jún. 21. 11:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a barátomat, neki a 3. vagyok ilyen téren, de ő azt mondta, hogy örült volna, ha elsőnek ismer meg. Úgy tartja magáról, hogy le tudja élni az életét akár az elsővel is, ha ő az igazi. Én azért örülök, hogy legalább megtudta, milyen egy szar kapcsolat és szar szex :D (ahogy én is) Szerintem ha szeretnéd eléggé, szerelemmel, eszedbe sem jutna más olyan szinten, hogy még itt is kérdést írj ki róla. Szakítás lesz a vége.
2017. szept. 21. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!