Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az igazit, a második párom személyében de félünk, hogy később még probléma lesz abból, hogy "nem éltem ki magam" Van megoldás?
2 éve vagyunk együtt, és ő a második akivel akármilyen szexuális érintkezésem volt.
Már az eljegyzésnél járnánk ha több nővel is kipróbáltam volna.
Ebből lehet problémánk szerintetek?
Mi lenne a megoldás?
Több embertől is hallottam már ezt a kiélés dolgot.
23/F
Hülye vagy.
A párom 18 éves kora óta komoly kapcsolatokban él, soha nem volt egyéjszakása, a haverokkal bulizás megvolt, de egy barátnőjét sem csalta meg.
Nekem ő a második férfi az életemben.
A te logikád szerint gyorsan végig kéne kefélnünk a fél kantont, hogy aztán már "ne kelljen félni"?
Ha pedig valaki fiatalon kalandozik és lefekszik fűvel fával, utána ha meg akar állapodni azt hallgathatja, hogy mivel "belekóstolt a jóba", biztos megunja majd a párját és félrelép, hiányozni fog neki a pezsgés, meg hasonlók... Blablabla
Ezt nem lehet megjósolni, nemhogy egy kívülállónak, de még az érintettnek sem. Mindenki csak a pillanatnyi érzései és tapasztalatai alapján tud dönteni. Tíz év múlva lehet, hogy megváltozik a gondolkodásod, az is lehet, hogy nem. De ha emiatt mindenki félne döntéseket hozni, soha sem jutnánk előrébb.
Csak magadra hallgass, mások sem látnak a jövőbe. Ha később meg is bánnád a döntésedet, még mindig jobb egy saját döntést megbánni, mint egy olyat, amibe a saját elveid ellenére mentél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!