Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam az igazit, a második párom személyében de félünk, hogy később még probléma lesz abból, hogy "nem éltem ki magam" Van megoldás?
2 éve vagyunk együtt, és ő a második akivel akármilyen szexuális érintkezésem volt.
Már az eljegyzésnél járnánk ha több nővel is kipróbáltam volna.
Ebből lehet problémánk szerintetek?
Mi lenne a megoldás?
Több embertől is hallottam már ezt a kiélés dolgot.
23/F
Ez emberfüggő. Én is beszélgettem erről a barátommal, mert több éve együtt vagyunk és komolyan tervezünk, viszont neki én vagyol az első szexuális tapasztalata. De ő azt mondta, hogy ő nem az a fajta, aki attól fogja jól érezni magát, hogy kalandozik, amíg közösek a céljaink, a jövőnk, tudunk őszintén beszélgetni és szeretjük egyást, addig neki senki más nem kell. És látom, hogy komolyan mondja ezt.
Ha te nem így érzel a barátnőd iránt, akkor nincs itt az ideje annak, hogy elköteleződj. Ha később elhagyod a barátnőd (akár már gyerekekkel együtt marad magára), azzal mindenkinek sokkal több fájdalmat okozol.
Neked kell eldönteni, hogy te mit érzel. Én például nem "éltem ki" magam, nem mentem fesztiválra lerészegedni, nem kavartam pasikkal. Két kapcsolatom volt, a 2. a mai napig tart, így 2 sráccal voltam együtt, és ez nekem bőven elég.Egyáltalán nincs hiányérzetem.
Annyit viszont mondhatok, hogy ha úgy érzed, hogy ő az igazi, akkor nem ilyen fontos az, hogy másokat is kipróbálj.
21/L
Ne házasodj meg ilyen fiatalon, szerintem nagy hibát követnél el! Semmi élettapasztalatod, még egzisztenciát sem tudtál teremteni ennyi idősen. A házasságok fele végződik válással a többi meg boldogtalan együtt maradással. Ne haragudj, de eléggé fura nekem a gondolkodásod. 23 évesen nősülés kontra "kiélés" Én épp tíz évvel vagyok idősebb, sosem éreztem szükségét a "kiélésnek" engem 20 évesen sem vonzottak az egyéjszakás kalandok. Viszont élni szeretek, és szeretnék még sokáig. Nem hiszem, hogy csak ez a két véglet létezik: fűvel-fával kefélni vagy reggeltől estig dolgozni és leadni a pénzt az asszonynak.
Már a kérdésed is rosszul kezdődik: "megtaláltam az igazit" így nem szabadna belevágnod, tudnod kéne, hogy nincs olyan , hogy igazi. A nők mindig megváltoznak a házasság után, amikor már biztosak a dolgukban és nem kell többé megjátszaniuk magukat, akkor ismered meg őt igazán. Az elsárkányosodásról hallottál már? Azonkívül a szépségük is a fiatalságukkal együtt mulandó, ezt te még nem látod előre, de tedd fel magadnak a kérdést, akkor is jó lesz vele lenni amikor már öreg lesz és csúnya? Szerintem hagyd meg ezeket a dolgokat, hogy szerelem meg igazi az amerikai romantikus filmeknek, és szállj le a földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!