Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igazságos?
Egyedül élek, a pasim pedig a szüleivel él együtt.
A kapcsolatunk nem szól másról csak a szexről és anyagilag semmiben nem támogat se ételel se semmi mással.
És ha fel hozzám a pénzt témát hogy ő mire költ akkor azzal jön az anyagi dolgaihoz semmi közöm és párszor felvetette hogy együtt élne velem hogy a szüleitől kiszakadjon. És párszor el szólta magát hogy a kollégáit meghívja inni fizet mindenkinek köröket, és oda bent a munka helyen a büfében is meg hívják egymást. Velem meg ilyen nekem nem mondja el hogy mikre költ a fizetéséből mert nincs hozzá közöm másoknak kérés nélkül fel aján és add ezt azt és ne zavarjon hiszen én csak a barátja vagyok extrákkal ezt mondja. És fáj mert nagyon meg szerettem de már teljesen kiábrándultam belőle mert nagyon igazság talan amit csinál.
Nem értem a kérdést. Mi az igazságos vagy nem?
Ha nem vagytok közös kasszán, akkor mi közöd lenne a pénzügyeihez? Vagy miért kellene téged anyagilag támogatnia?
Igen tenyleg ezt csinalja hol azzal jön hozzam költözne hol meg azzal csak barátok vagyunk extrakkal.
Ezert nem tartom igazságosnak amit tesz.
Én felvetném, mi lenne, ha kapcsolatban lennétek.
Ha belemegy, beszéljetek a pénzügyekről. Teszteld, hogy megy 2 hétig a dolog, ha jól, hozzádköltözhet természetesen felesbe fizetve a dolgokat, de inkább 60-40az ő javára, mert a pasik többet esznek, és a te lakásodban lakna lakbér nélkül.
Ha nem, szakíts vele, mert már beleszerettél, és ha ő dob ki, rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!