Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így igazságos, hogy mindent én fizetek?
Ma megyünk a párommal a miskolci sörfesztre. Nyilván mivel zárásig maradunk, így autóval megyünk, holnap pedig irány a meló. 80 km-re lakunk Miskolctól, az autó pedig falja a benzint. A párom nem nagyon vágyik ilyen helyekre, én beszéltem rá, hogy menjünk, nagyon szeretnék kimozdulni. Na most a dolog lényege annyi, hogy én fizetem a benzint, alaphangon egy tizes, plusz a kettőnk belépőjét, ami 4ezer forint lesz.
Hozzáteszem, mindketten tegnapelőtt kaptuk meg a fizut, ami nála +50ezerrel többet jelent.
Azon gondolkodom, hogy lemondom az egészet, ennyit nem ér...
Ti szóvá tennétek neki, hogy mondjuk feleződjön a kiadás összege, vagy valami?
"A párom nem nagyon vágyik ilyen helyekre, én beszéltem rá"
Ha neked megér ennyit akkor menjetek ha nem akkor ne. Főleg, hogy te akartál menni nem értem a problémád.
Utolsó, gondolom most sincs senkid, ha ilyen dobálózós kedvedben vagy :)
Többieknek köszi a választ. Azért szeretném, hogy velem jöjjön, mert a párom! És együtt szeretnék vele menni.
Sörfesztre pedig nem csak azért jár az ember, hogy a földig igya magát, pláne hogy sem ő, sem én nem iszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!