Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így igazságos, hogy mindent én fizetek?
Ma megyünk a párommal a miskolci sörfesztre. Nyilván mivel zárásig maradunk, így autóval megyünk, holnap pedig irány a meló. 80 km-re lakunk Miskolctól, az autó pedig falja a benzint. A párom nem nagyon vágyik ilyen helyekre, én beszéltem rá, hogy menjünk, nagyon szeretnék kimozdulni. Na most a dolog lényege annyi, hogy én fizetem a benzint, alaphangon egy tizes, plusz a kettőnk belépőjét, ami 4ezer forint lesz.
Hozzáteszem, mindketten tegnapelőtt kaptuk meg a fizut, ami nála +50ezerrel többet jelent.
Azon gondolkodom, hogy lemondom az egészet, ennyit nem ér...
Ti szóvá tennétek neki, hogy mondjuk feleződjön a kiadás összege, vagy valami?
Sörfeszten nem csak sör van, hanem programok, koncertek...Miért ne mehetne oda az aki nem iszik?!
A másik meg egyetértek az előttem szólókkal, mivel te "tuszkoltad" rá, akkor neked kéne fizetned. Ha sajnálod rá a pénzt akkor mond vissza. Ilyen egyszerű.
:D
Mondom, nem voltam még, nekem sörfeszt az büdös nagyhasú pacákok versenyt böfögnek. Lehetne más is a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!