Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vészelitek át azt az időszakot, amikor nincsen párotok?
óóó mr komolyanveszemazinternetet, ki ne találd már h te szartad a pszihológiát b+
pont h ti nem vágjátok legjobban azt, h melyik kérdés a fake és melyik nem, szal inkább menjél azt bújjad az S&M lexikont, mint h engem elemezgetsz
Hello!
Hat aterzem a helyzeted,merthogy 2 eve lassan senkim sincs...nade:), nincs am itt baj ezzel sem, mert van ennek pozitiv oldala is....En amit tettem mindig hirtelen valtasokat teszek az eletembe. Ez mindenben eszreveheto, olykor az egesz enem valtom. Otthoni nyugalomra vagytam, tehat hazamentem.Megultem es jott az erzes, hogy mar semmi se jo, se a sport, se a baratok, es otthon gubbasztottam eltem a monoton napokat, aztan egy reggel felkeltem, kave, cigi(indul a napi welness:))es gondolkodtam, bementem vissza a lakasba es leultem a gep ele..vettem egy jegyet Angliaba es kijottem ide most...aztan itt is elkapott az indulat, most egyik area masik area, egyik nemzetisegrol masikra atteres....ez mondjuk leginkabb sexualis hatteru..na de...lenyeg hogy egy hirtelen valtas tokre kizokkent es nem gondolkodsz folyton azon, hogy valaki kell melled, es majd egyszer a helyzet ugy hozza hogy talalkozol valakivel es kesz. Nekem mondjuk a bajom inkabb az, hogy talalok valakit ami tok jo igy ket ev utan, de az elet olyan igazsagtalan, mert latok egy jajj de jo pasit, aki epp erdeklodok is es mar jonnek is a bajok....talan ha egyszer majd szerelmes leszek.....majd, addig meg elvezd az eleted, mert egyszer vagyunk fiatalok!:)
Vágj bele egy teljesen új dologba, taliz új emberekkel és lesz kihez szólni. Járj bulizni, keres egy új melót, próbálj ki egy küzdő sportot.
És ne feled a te életedért te vagy felelős ha most lecsúszól késöbb nem hibáztathatod az exed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!