Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vészelitek át azt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vészelitek át azt az időszakot, amikor nincsen párotok?

Figyelt kérdés
Amikor nincsen barátnőtök/barátotok, aki erőt adna, aki értelmet adna a mindennapjaitokhoz... Az egyetemhez, a tanuláshoz sincsen kedvem, a vizsgáim sem érdekelnek, már a sportban sem lelem örömöm, úgy érzem kezdek lecsúszni...
2010. máj. 18. 22:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
58%
miért, festesz magadnak egy csajt? XD
2010. máj. 18. 23:10
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de hogy kérdésedre válaszoljak- azt is tudok, ha kell neked:)
2010. máj. 18. 23:12
 13/40 anonim ***** válasza:
93%

23:10

Jah, mert gondolom az alkotás neked megerőltető.

Inkább szétcsúszni és sajnáltatni magad, na az megy.

2010. máj. 18. 23:15
 14/40 anonim ***** válasza:
58%

alkotok én is okostojás

csak én zenét

2010. máj. 18. 23:16
 15/40 anonim ***** válasza:
sok-sok kreatív hobby, olvasás, kimozdulás barátnőkkel, akár vásárlás, kávé, tea, mozi, akármi. otthon filmezés a tesómmal, együtt főzőcskézés, bevásárlás édesanyámmal, este tévé a szüleimmel...a maradék időben rengggeteg tanulás...meg netezés és szgépes (nem mmo!!!:D)rpg :P
 16/40 anonim ***** válasza:
50%

sajnáltatom magam

pffffff háhhhááhhh

17/40 anonim ***** válasza:
"Ha ezt túlélem, akkor bármit" Mostanában kb mindig ez a jelmondatom, ha valami szar van. Alapvetően nem az egyedüllét fáj, hanem, hogy elvesztettem, akit szeretek. Ha rajta túlteszem magam (legalább is nagyjából), akkor már az egyedüllét is elviselhető.
2010. máj. 18. 23:18
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

23:15

Azért, mert alkotok-festek, én is bulizom, és búfelejtek, ha nincs párom. Mondjuk már egy ideje van.

2010. máj. 18. 23:22
 19/40 anonim ***** válasza:

23:16

Jah. Alkotsz. zenét. Azért szólsz be másoknak-akik viszont ebből meg is élnek- gyerekes módon. Fake.

2010. máj. 18. 23:24
 20/40 anonim ***** válasza:

általában úgy mint a telet összevadászok egy kis élelmet,behúzódok az odúmba aztán április fele kijövök...

Macibácsi

amúgy meg motorozás,haverok,spanolok csajokkal,konditerembe járok és kb elvonja a figyelmem...

16F

2010. máj. 18. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!