Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes küzdeni a kapcsolatért, ha szeretem a párom, de besokalltam?
*nem fog. Bocsi, elkuldte.
Tehat egyszeruen szakits. Nincs bevalt praktika vagy csodaszer. Ele allsz, aztan osszepakolsz. Hidd el, nem fog osszetorni a szived, hanem csak fellelegzel, hogy ujra szabad lehetsz, nem pedig a ringyo, akit az utcara se szabadna kiengedni, mert rogton csal.
Az én barátom is hasonló, ott is alap hogy egyedül egy nő ne menjen bulizni. Minden lépésemről szeret tudni. És lehet én vagyok a hülye, de ez nem is zavar, eleinte furcsa volt, aztán rájöttem hogy nem olyan rossz ez, főleg hogy amúgy sem járok szinte soha sehova, amióta hétvégén dolgozok, még a barátnőimhez se. Na meg előző kapcsolataimban nem voltam éppen a hűség mintaképe...
A programokkal meg úgy vagyok- hogyha mégis van- akkor vagy hívom őt is, s ha nem akar jönni akkor egy szava se lehet, vagy eleve olyan program amire ő biztosan nem jönne. Tavaly pl elmentem két hétre sátorozni, nem is szólt érte :D
Gondold ezt át ha ennyire szereted. Vagy te akkor se mehetsz soha sehova, ha ő oda alapból nem menne? Meg mik azok amit nem csinálhatsz egyedül? Pl szalonnasütés a barátnőkkel? Mert ha ezek is, az mondjuk tényleg gáz...
Ha megérti, hogy ez egy olyan probléma, amit neki kell helyretennie magában, akár külső segítséggel,és tesz érte, akkor lehet még jó. Itt úgyis mindenki egyből azt írja mindenre, dobd ki. Persze, ezt könnyű leírni.
Ha ez az egy problematok van, adj neki egy esélyt, de csak ha tesz érte, hogy jobb legyen!
Jól látod a dolgot, ott kell hagynod, mert nem fog változni, és ilyen kapcsolatba hiba lenne gyereket vállalni. Ha úgy alakul utána még nehezebb kilépni belőle.
Most kell megtenned, ne pazaroljon el több időt az élezedből.
Az elején fájni fog, de határozottnak kell lenned. És ne hagyd magad már megvezetni a "megváltozom" igéretekkel. Üres szavak, nem fog változni, csak rosszabb lesz.
2 barátnőm is volt ehhez hasonló kapcsolatban, és a végén már elég brutál lelki terror ment. Pl. azért is kiverte a balhét és elhordta minden ringyónak, mert férfi fodrászhoz ment...
És a szakítás sem volt olyan egyszerű, utána is többször a nyakára járt meg ilyenek. Szóval komolyan mondom, az ilyen kapcsolatból menekülni kell minél hamarabb, mert idővel csak rosszabb lesz.
Addig érdemes küzdeni, amíg mindkettőtöknek igénye van arra, hogy tegyetek valamit a kapcsolatotokért.
Nézd, szerintem sem egészséges ez a dinamika, ami nálatok van, főleg mivel egyoldalú a dolog, de ő ilyen, ilyennek ismerted meg, ha nem akar változtatni, akkor vagy elfogadod és megvárom, míg végleg besokallsz vagy továbblépsz.
Szóval ez a dolog (is) kettőtökön múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!