Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes küzdeni ezért a kapcsolatért?
Szerintem te is erzed mar a valaszt.
Neked egy felnottebb no kene, de legalabbis olyan, aki kozelebb van hozzad, tobb szeretetet tudtok adni egymasnak es kozos jovot tudtok tervezni.
Ennek a lanynak pedig tenyleg az erettsegi a legfontosabb most, neki nyug ez az egesz, egyszeruen nincs erre most szuksege.
Mondjuk nem ertem, akkor miert nem kepes donteni es miert huzza az agyad.
Masok az igenyeitek es ez nem osszeegyeztetheto, ennyi :(
22/L
Pont itt jön ki a korkülönbség: ő most tanul, meg gondolom a következő 4-5 évben is, keresete nincs annyi, hogy legalább havonta találkozzatok. Szilveszterkor gondolom a szülei se engedik el több napra egy idegenhez.
Te se tudsz odautazni, gondolom neked is kevés a pénzed.
Hónapok óta nem találkoztatok,azt se tudod, mikor látod. Ez nem kapcsolat.
Hagyj ennek a kislánynak békét!
Tényleg nagy rajta a nyomás én megértem őt viszont az nem állapot, hogy nem tudja mit akar.
Mióta tart ez a kapcsolatnak mondható valami? A szülei ismernek téged?
Nemsokára itt a téli szünet, addig tarts ki ha szereted és hozzatok össze egy találkozót és beszéljetek meg mindent. Ha nem akar találkozni és továbbra is ilyen bizonytalan lesz akkor szerintem mondd ki te a végső szót és hagyd őt. Sajnos nagyon nehéz lesz de más választásod nincsen. Nem várhatsz rá örökké :/
köszönöm a válaszokat. júliusban ismerkedtünk meg egy fórumon. és minden szuperül alakult,sok közös van bennünk.
augusztusban találkoztunk Pesten,ő szlovákiában lakik én zalában. így mindketten mentünk,és féluton találkoztunk. többször szóba került a szalagavató,mindent elintéztem vettem cipőt kölcsön kértem öltönyt. erre közölte ne menjek mert úgyse érezném jól magamat,meg ez róla szól barátairól. aztán közölte lesz egy buli oda megy osztállyal,ott is alszik. mondtam ok,ebből is vita lett,mondtam neki basszus mindent elintéztem hogy mehessek,erre te meg lemondod. pedig szülei barátai is vártak. azt mondta nem tudja milyen érzéseket váltana ki belőle ha találkoznák a sok vita miatt.
Azért nem akarja, hogy ott legyél, mert mással fog bulizni, meg az ottalvás se alvás lesz.
Talált magának valakit helyben, aki minden nap ki tudja sámfázni, rád nincs szüksége.
Egyszer találkoztatok, túl sokat láttál bele ebbe az egészbe.
Ne erőlködj tovább, tiltsd le mindenhol, és lépj tovább.
Ajh, ez nem kapcsolat, te. Ilyenkor úgy vérzik a szívem a hasonló pasikért. Gondolom zéró vagy minimális párkapcsolati, tényleges élettapasztalatod van és hát elhittél egy mesét, ami 100.000ből egyszer működik.
Nem rosszból, inkább a te érdekedben javaslom, hogy igyekezz felnőni, mert ebbe hatszázszor belefuthatsz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!