Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon leszólt, leszidott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon leszólt, leszidott a párom, ha nem ismerném azt hinném viccel. Mit tegyek, hogy jobban érezzem magam? Szakítani fogok vele, amiért nem tisztel.

Figyelt kérdés

Nagyon kritizálta, hogy telefonos munkát végzek az egyetemi tanulmányaim mellett(!), kimondta, hogy az a legkönnyebb diákmunka, bárki képes rá, ez semmi. Tényleg azért választottam ezt, hogy csak napközben kelljen dolgozni, ne legyen esti műszak, 2 műszak, de ez nekem azért jó, hogy tudjak a sulira koncentrálni! Azt mondta, hogy a vendéglátózás nekem nem menne, mert az nehéz. Diákmunkáztam pultos kisegítőként, egyáltalán nem volt nehéz, természetesen ment. Ő sem vendéglátós, nem tudom miért jön ezzel.

Nagyon úgy állított be, mintha egy lusta dög lennék, pedig gazdasági szakon tanulok, diákmunkázok, rendszeresen sportolok. Mindegyikre talál valami kifogást... A diákmunkámra már említettem mit, a gazdasági szakomra pedig azt, hogy van annál a későbbiekben jobban kereső gazdasági szak is.

Elváltak a szüleim, ritkán találkozom apukámmal, nagyon leszidott emiatt is, hogy akkor minek tartom vele a kapcsolatot. Azt mondta ez nagyon gáz, ha nem megy minek erőltetni. Apum nem kíváncsi rám gyakran, de nekem sokkal jobb, hogy ritkán talákozunk, mintha megszakítanám vele a kapcsolatot.

Nagyon fáj, hogy ezekért tegnap leszidott a "párom", tegnap órákig sírtam, most is könnyes szemekkel írok.

2017. jún. 5. 13:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokaknak nem fizeti az apja a törvényileg előírt tartásdíjat, de legtöbben nem jelentik fel saját apjukat.
2017. jún. 5. 15:31
 22/31 anonim ***** válasza:
85%

Azzal mondjuk nincs semmi baj, hogy feljelentené az apját. Ha már megcsinálta a gyereket, akkor kutya kötelessége támogatni őt.

Hidd el, vannak nagyon rossz...hát, őket apának sem lehet nevezni. Te kötődsz a tiédhez, de más nem biztos.

A ti kapcsolatotokban nem az apa-ügy a legrosszabb, hanem az, hogy csúnyán beszél veled.

Nem tudom, miért írsz le ennyi mindent, talán nem vagy biztos a szakításban? :o

21/L

2017. jún. 5. 15:37
 23/31 A kérdező kommentje:
dehogynem vagyok benne biztos, 1 érvem sem szól amellett, hogy vele maradjak.
2017. jún. 5. 15:39
 24/31 A kérdező kommentje:

még azzal is jött, hogy nincsenek barátaim, majd azzal, hogy kisebb a baráti köröm, mint az átlagnak. :DD

3 barátnőm van, akikkel már 7 éve tart a barátság és emellett pár haver (ők csoporttársak, kollégák).

neki nincsenek barátai, csak sok haver, akikkel inni, bulizni jár.

2017. jún. 5. 15:46
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is szakíts vele! Ez is azt mutatja, hogy milyen erős is vagy igazából. A pasid egy igazi pióca, férfinak nem nevezném. Egyébként én is gazdasági szakon tanulok, szintén voltam telefonos ügyfélszolgálatos és iszonyatosan stresszes és kimerítő volt az emberekkel veszekedni. Ő egyébként mit dolgozik?
2017. jún. 5. 16:14
 26/31 A kérdező kommentje:

nem is ismeri milyen a telefonos munka, azt mondta, hogy a hívások közt szünet van, hát nálunk nincs. :D kimenő hívásozok, rögzíti a számítógép mikor indítok hívást, meddig vagyok vonalban... a főnök nézi és szigorú, folyamatosan csinálni kell.

ő esténként pénzérméket pakol gépre, ami megszámolja a pénzt.

2017. jún. 5. 16:22
 27/31 A kérdező kommentje:
#26. elmondtam neki, hogy miért nincs "szünet" a hívások között erre persze nem szólt semmit.
2017. jún. 5. 16:24
 28/31 A kérdező kommentje:

#26. vagyis esténként mérlegre pakolja a pénzérméket. :D:D nem vagyok otthon ebben, de semmi rosszat nem is szóltam rá.

szerintetek ez milyen diákmunka?

2017. jún. 5. 16:38
 29/31 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem huzzal at a tini szekcioba, mert mar dogunalmas vagy.
2017. jún. 5. 16:48
 30/31 A kérdező kommentje:
szerintem keversz valakivel, nagyon ritkán írok ki kérdést. róla ez az 1. és utolsó.
2017. jún. 5. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!