Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szakítani akar?
Megkérdeztem a baarátomat, hogy most akkor szakítani akar? A válasza az volt, hogy majd együtt megbeszéljük. Aztán még azt mondta, hogy holnap találkozzunk, hogy mindent legyen időnk megbeszélni. Szóval holnap nála találkozunk, de fogalmam sincs, hogyhogyan viselkedjek majd...adjak neki ugyanúgy puszit? Vagy mit csináljak?
Egész nap ezen kattogok, rettentően félek, hogy szakítani akar. Azt mondta,hogy most kicsit bonyolultak benne a dolgok...
Szerintetek?
Sajnos, nemsajnos eléggé szerelmes vagyok belé.:(
Az a gond, hogy 2 hétig nem találkoztunk és még múlthéten mondta, hogy szakítani akar. Aztán tök természetesen viselkedett, mintha nem lenne semmi gond.
Aztán rákérdeztem és ezt mondta, hogy majd együtt megbeszéljük.
A bugyit, sőt még a váltás ruhát is bepakoltam, na meg persze a zsepit is! :D
Kezdetnek nyargalj át a tinikhez, mert ez a rossz kategória, babám :)
Aztán majd kiderül, ezt mi-te nem tudhatjuk.
Bármi is lesz lassan kiderül majd.
Próbálj meg ugy viselkedni mintha mi se történt volna. Aztán majd kiderül beszélgetés alatt,hogy mi lesz ebből.
Nem hinném,hogy erre bárki is tudja a választ a párodon kivül.
"Jezusom, nem mindegy hova irom ki ezt a rohadt kerdest? Eleve nem vagyok tini, de ne legy mar ennyire elettelen, hogy ezen lovagolsz."
Rohadtul nem mindegy, hogy hova írod ki ezt a kérdést, mivel ezért vannak a kategóriák. Az meg eléggé szánalmas, hogy nem vagy tini, de ilyen idióta tini kérdéseket teszel fel. Mondom, ha ilyen gyerekes kérdéseid vannak, akkor a tini kategóriában tedd fel, mert oda tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!