Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szakítani akar?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem a baarátomat, hogy most akkor szakítani akar? A válasza az volt, hogy majd együtt megbeszéljük. Aztán még azt mondta, hogy holnap találkozzunk, hogy mindent legyen időnk megbeszélni. Szóval holnap nála találkozunk, de fogalmam sincs, hogyhogyan viselkedjek majd...adjak neki ugyanúgy puszit? Vagy mit csináljak?
Egész nap ezen kattogok, rettentően félek, hogy szakítani akar. Azt mondta,hogy most kicsit bonyolultak benne a dolgok...
Szerintetek?
2017. máj. 24. 14:21
21/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy rettentően kedvelem, mint embert és most még a barátság biztos nem menne, de később talán igen, ezért gondoltam arra, hogy megpróbálhatnánk a csak szex dolgot. Nem hitegetem már magam, tudom, hogy ebből már nem lesz semmi, de még persze kicsit ott tartok, hogy "ó, remélem pár nap múlva ha látja, hogy nem keresem elkezdek neki hiányozni és majd ő keres". De ezt ha látom, hogy nem fog megvalósulni, akkor már készen fogok arra állni, hogy szexeljek vele úgy, hogy ne fájjon. :)
2017. máj. 27. 15:10
22/22 anonim válasza:
ahogy mondja az előttem szóló. el kell engedni, én is belementem volna annak idején évekkel ezelőtt szakitas utan egy ilyenbe, mivel szerelmes voltam még. de inkább megszakitottam vele a kapcsolatot és csak masfel ev multan beszelgettünk, mint ismerős az ismerőssel. normal a kapcsolatunk. majd megismertem a férjemet, és végre ténylegesen megtanultam kezelni az érzelmeimet, és az indulataimat. kellenek a pofonok, hogy jobbak legyünk. úgyhogy kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!