Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szakítani akar?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a baarátomat, hogy most akkor szakítani akar? A válasza az volt, hogy majd együtt megbeszéljük. Aztán még azt mondta, hogy holnap találkozzunk, hogy mindent legyen időnk megbeszélni. Szóval holnap nála találkozunk, de fogalmam sincs, hogyhogyan viselkedjek majd...adjak neki ugyanúgy puszit? Vagy mit csináljak?

Egész nap ezen kattogok, rettentően félek, hogy szakítani akar. Azt mondta,hogy most kicsit bonyolultak benne a dolgok...

Szerintetek?

2017. máj. 24. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2017. máj. 25. 15:18
 12/22 anonim ***** válasza:
egyik válaszoló egy hatalmas barom, az ilyen életteleneket kib*sznám erről az oldalról. Ha nem tini akkor mi a rákos retekért írjon tini kategóriába? Csak mert a te szemed nem tudja elviselni azt hogy megkérdi hogy szakítanak vagy sem mert fél? Te szerencsetlen inkabb ne is jelentkeztél volna be ma, mindenki jobban járna ha megkímélnéd a pattogásodtól, mert ugy latom ehhez értesz igazán, vagy nincs aki berakja neked/ berakd neki? Péntek este van, szerezz valakit rá ;)
2017. máj. 26. 21:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem azért kell a tini kategóriába írni te agyhalott, mert tini korabeli az illető. A kérdés jellegétől függ és ez márpedig rohadtul tini kategória, egy értelmes felnőtt ember ilyet nem kérdez. ÉRTED? Nem az a lényeg, hogy hány éves, hanem, hogy milyen kategóriájú a kérdés.
2017. máj. 26. 23:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Hat ha a te süllyedt elmédnek egy ilyen kerdes tini kategoria akkor olvass bele a tini kategoriaba ami Facebookos love storyrol meg a meghuzta a hajam, vajon szeret-e kerdesekkel van tele. Ugyhogy inkabb szallj le a foldre, vagy olvass mas kerdeseket, ha ennyire nem birod elfogadni.
2017. máj. 27. 02:22
 15/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végül szakítottunk, mindkettonknek elég nehéz volt, viszont az egesz hetveget egyutt toltottuk es atbeszeltuk tuzetesen, hogy mit rontottunk el. Sajnos o nem szerelmes belém, en viszont ugy erzem, hogy az vagyok bele. Mindketten pityeregve váltunk el egymastol.

Mit gondoltok arrol, hogy bucsu szex? Mert 2 het mulva valoszinuleg osszeulunk egyre(😁😁😁) ee ugy erzem, hogy nem igazan arthat mar ez nekem. O persze mondta, hogy nem akar bántani ennél jobban, de en akarom.

Meg arrol is szo volt, hogy alkalmi szex partnernek megmaradunk egymasnak, mert hat igazabol egyikunknek sincs senkije, a szex az jo es hat miert ne.

Most ugy erzem, hogy keszen allok rá lelkileg, de kesobb egy kisebb melypontban lehet rosszul leszek a gondolattol.

Ti mit gondoltok?

2017. máj. 27. 13:24
 16/22 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, es ez nagyon gaz, ezzel magadnak artasz. magyarul azt mondta h parnak nem kellesz de baszni jó vagy, en sarkon fordulnek es otthagynam, mar bocs :)
2017. máj. 27. 13:51
 17/22 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy nem így gondolta. Eleve én hoztam fel az ötletet, azt mondta, hogy ő nem igazán akarná ezt, mert rettentő bűntudata lenne ha még jobban bántana. De aztán kicsit összekaptam magam és jobban lettem hirtelen, kicsit stabilnak érzem most magam és úgy érzem nem fogok belehalni ebbe.:D

Ő viszont, tényleg az egyik legrendesebb srác akit ismerek, tisztában vagyok vele, hogy kettőnk között a kapcsolat nem működik, de a szex az igen, és ezért gondoltam, hogy miért ne.

Ő tényleg nem erőltette, azt mondta, hogyha én úgy érzem, hogy lelkileg készen állok, akkor majd meglátjuk, viszont ez talán a mi esetünkben kicsit több, mint szex. Elég különleges és fura kapcsolatunk van.

2017. máj. 27. 14:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem állsz készen. Dehogy állsz készen. Te még tudomásul se vetted a szakítás tényét. Úgy teszel, mintha nem is történt volna meg. Együtt töltöttétek a hétvégét, meg szexelni akarsz vele. A "nem akarlak bántani" csak DUMA. Nem akar már veled lenni. Ha akarna még tőled bármit, azt is megbeszéltétek volna, hogyan hozzátok helyre, amit elcsesztetek, és együtt maradtatok volna. De nem akar veled lenni, ezért SZAKÍTOTT. Ha jót akarsz magadnak, ne keresd, ne találkozz és ne is beszélj vele soha többet. A "barátok maradunk" meg "dugócimborák maradunk" csak elnyújtja a szenvedést, hátráltatja a gyászmunkát. Tégy úgy, mintha meghalt volna.
2017. máj. 27. 14:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Igazad van, de annyira nehéz.:(

Nem akarom teljesen elveszíteni és kitörölni az életemből és annyira fáj.:(

2017. máj. 27. 14:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Pedig elvesztetted. Ha nem zárod le teljesen, olyan lesz, mint egy kísértő szellem. Olyan, mintha lenne, de mégsincs. Szerencsère csak egy szakításban volt részem, utána megtaláltam a férjemet. Az exnek kijelöltem egy sírkövet egy régi temetőben. Egy darabig kijártam "hozzá". Bár úgy váltunk el, hogy barátok maradunk, kétszer beszéltünk telefonon. Egyszer 2 hónappal a szakítás után hívott, a szülinapomon. Aztán én kerestem, a segítsége kellett volna. Elutasított. Utána nem kerestem, mert rájöttem, hogy egyáltalán nem érdeklem. Úgy tettem, mintha meghalt volna. Elgyászoltam. Még temetést is csináltam, kidobtam az összes tőle kapott holmit. 1 évvel a szakítás után írt rám, hogy találkozzunk, hiányzom neki, de akkor én már könnyedén mondtam nemet. Akkor már együtt voltam azzal a pasival, aki a férjem lett. A férjem megtartotta a barátságot az exével. A mai napig nincs túl rajta teljesen. Hurcolja magával a régi sebeket, pedig már több, mint 10 éve történt.
2017. máj. 27. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!