Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon leszólt, leszidott a párom, ha nem ismerném azt hinném viccel. Mit tegyek, hogy jobban érezzem magam? Szakítani fogok vele, amiért nem tisztel.
Nagyon kritizálta, hogy telefonos munkát végzek az egyetemi tanulmányaim mellett(!), kimondta, hogy az a legkönnyebb diákmunka, bárki képes rá, ez semmi. Tényleg azért választottam ezt, hogy csak napközben kelljen dolgozni, ne legyen esti műszak, 2 műszak, de ez nekem azért jó, hogy tudjak a sulira koncentrálni! Azt mondta, hogy a vendéglátózás nekem nem menne, mert az nehéz. Diákmunkáztam pultos kisegítőként, egyáltalán nem volt nehéz, természetesen ment. Ő sem vendéglátós, nem tudom miért jön ezzel.
Nagyon úgy állított be, mintha egy lusta dög lennék, pedig gazdasági szakon tanulok, diákmunkázok, rendszeresen sportolok. Mindegyikre talál valami kifogást... A diákmunkámra már említettem mit, a gazdasági szakomra pedig azt, hogy van annál a későbbiekben jobban kereső gazdasági szak is.
Elváltak a szüleim, ritkán találkozom apukámmal, nagyon leszidott emiatt is, hogy akkor minek tartom vele a kapcsolatot. Azt mondta ez nagyon gáz, ha nem megy minek erőltetni. Apum nem kíváncsi rám gyakran, de nekem sokkal jobb, hogy ritkán talákozunk, mintha megszakítanám vele a kapcsolatot.
Nagyon fáj, hogy ezekért tegnap leszidott a "párom", tegnap órákig sírtam, most is könnyes szemekkel írok.
Sajnalom.
ismeros helyzet. Engem is folyton kritizalt. Egy jo ideig probaltam javitani a dolgot..de hat nem veletlenul lett belole ex.
Egyebkent en megmondtam volna, hogy amit most csinal az nekem rosszul esik.
aztan megneztem volna erre mit reagal. Befejezi, vagy sem.
az a baj, hogy ha ez igy folytatodna abba bele lehet bolondulni.
en sokaig turtem.
Lenezte a hivatasom, ezzel kezdodott.
aztan leszolta az oltozkodesem, aztan kozolte minek akarnek en jogsit, ugy se fogok tudni vezetni.
aztan kozolte ugy se erek el semmit az eletbe.
szidta a csaladom.
de mikor kis kiegeszito munkat kerestem, es a szorolapozas volt az egyetlen hirtelen szobajoheto lehetoseg, arra is azt mondta, hogy ugyse birnam csinalni. :D
hat...diakmunkaztam elotte ilyenbe, nem egy bonyolult dolog. :D
a lenyeg, hogy borzalmas egy ilyen kapcsolat, ha ez allandosul.
ma mar ezt nem fogom elturni senkinek.
Figyelek az into jelekre. :D
fel a fejjel.
A Párod nem egy ilyen legkisebb, kiskedvenc testvér? Azok ilyenek, mindenkivel versenyeznek, mindenkit leszólnak, még a saját párjukat is. Van egy ilyen ismerősöm, a feleségének kész nyomor az élete mellette. Elválni nem mer tőle, mert elég agresszív egy pali.
Még időben lépj ki ebből a helyzetből, támogatásra lenne szükséged, nem pedig lehúzásra.
Apukáddal meg mindenképp tartsd a kapcsolatot, sosem lehet tudni, kire, mikor lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!