Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szakitani, de ez nem mehet igy tovább. Mit javasoltok?
Ha te hagyod el, ő nem tud "visszamenni" hozzád. Akkor csak te tudsz őhozzá.
Mondjuk ne "elhitetni" próbáld, hanem hagyd el a francba. Indoklásként nyugodtan mondd el neki, hogy miért (sok veszekedés, hiába szereted, ez így nem vezet jóra). Ami ez után következik választ ad arra a kérdésedre is, vajon mi jár a fejében, hogy érez mostanában.
Az pedig, hogy szereted egy állapot, de nem lehet ürügy a szenvedésre.
Lehet, neked ez az első komoly kapcsolatod, de hidd el, egy normális kapcsolatnak nem része a rendszeres veszekedés.
szeretheted te 200%-kal, de egy párkapcsolathoz két ember kell.
Tök jól látod a helyzetet:
"ha lenne egy normalis onertekelesem, mar reg elkellett volna hagynom."
De már 21 éves korodra lebontotta benned ezt. Szép jövő....
Headshot!
Miért erőlködsz? Ez már soha nem lesz normális kapcsolat, de ahogy mások is írják, felesleges bármit írni.
És Ő vajon szeret? Min veszekedtek?
Exemmel én is sokat veszekedtem,de egy idő után már kevés volt az a kevès jo,ami volt köztunk.
Az a baj,hogy nem volt más pasid,ès nem tudod milyen egy normális kapcsolat.
Felesleges szerintem részedről a játszadozás.Nem fogsz vele menni semmire,max ideig óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!