Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a páromnak, és mit tehetnék meg még?
Ismerõs, bár nálunk nem volt ilyen durva a helyzet. Szerintem hagyd el, nem fogja megrázni a dolog neked viszont szükséged lehet még egy támogató szeretettel teli kapcsolatra. Egy ilyen emberrel nem lehet családot alapítani... Te döntöd el, hogy valaki mellett akarsz élni, vagy valakivel. Mivel nagyon nem mindegy.
20L
Milyen szakemberhez jár 5-10 percig? Egy szakember nem dolgozik senkivel 5-10 percet, főleg, ha saját bevallása szerint is problémás. Nem értem.
Más:
Én egy ilyen pasival alapítottam családot, amikor rájöttem, hogy 10 éve hatalmas energiákat ölök abba, hogy behozzak barátokat és életet a családba és mellette mondjuk volt pár egyéb problémánk is persze akkor elhagytam. Hatalmas energiavámpírok és nekem pl. nem érte meg tovább ebben lenni, egy életem van nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!