Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nincsenek barátai, csak én vagyok neki és emiatt aggódom- mit tehetnék?
Szerintem hagyd békén, ő jobban tudja mire van szüksége...
Én utálnám, ha a barátom beleszólna az ilyesmibe és mindenáron tenni akarna valamit...
Ha csak annyi vele a gondod, hogy túl sokat akar veled együtt lenni, pl. néha barátaiddal nélküle is szeretnél találkozni, akkor ezt mondd meg neki világosan, de ezért ne akarj neki barátokat.
Egyébként meg jó ha tudod, hogy ha haverokkal eljárunk "sörözni", akkor azért csajozunk is. Erre akarod rádumálni :)
Nekem sincsenek barátaim a szó szoros értelmében és nincs is rá szükségem.
Tudsz tenni ellenne de kérdés hogy minek.
Ha neki így jó akkor te miért próbálod megváltoztatni? Minimum az hogy tiszteletben kellene tartanod az életvitelét. Fordított esetben te mennyire őrülnél ha téged egy neked idegen szituációba kényszerítenének bele?
Nekem ez inkább olyan kötözködésnek tűnik. A következő kifogás az lesz hogy a zokniját először miért a bal lábára húzza fel és nem a jobb lábával kezdi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!