Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nincsenek barátai, csak én vagyok neki és emiatt aggódom- mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon magánakvaló és mindig azt mondja, hogy itt vagyok én neki, nekem mindet el tud mondani, nem kellenek barátom. De szerintem egy srácnak szüksége van egy fiú haverra, vele azért máshogy tud megbeszélni dolgokat. Szeretném, ha nyitva kicsit a világ felé és nem csak rajtam keresztül próbálna élni. Mit tudnék tenni?2015. ápr. 1. 09:47
11/22 A kérdező kommentje:
Jesszus, csak jót akarok neki, nem erőltetem rá, miért támadtok így le? :(
2015. ápr. 1. 10:17
12/22 anonim válasza:
Nem támadunk kérdező de megakarod változtatni a barátodat,szeresd úgy ahogy van.
13/22 A kérdező kommentje:
Mindennél jobban szeretem, pont ezért akarom neki a legjobbat. Csak azt látom, hogy amikor nem velem van, akkor tök egyedül van. Szeretném, ha felszabadultabb lenne.
2015. ápr. 1. 10:21
14/22 anonim válasza:
Sztem csak te vágysz egy kis szabad levegőre, mert a barátod túl sokat lóg a nyakadon, jó lenne pár haver aki tehermentesítene. Jól érzem?
15/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék vele kevesebb időt tölteni, nem ezért szeretném, ha lennének barátai. Így is elég ritkán tudunk találkozni, ha tehetném, több időt töltenék vele
2015. ápr. 1. 10:35
16/22 anonim válasza:
Húha, képzeld mindenki tök egyedül van amikor épp nincs valakivel.
Szerintem iktassuk az Alkotmányba, hogy ezentúl mindenkinek kirendelnek egy párt aki még a WC-re is elkíséri ezentúl, nehogy véletlenül akár csak arra a kis időre is tök egyedül legyen :) Gondolom szerinted ez egy remek ötlet lenne, ugyanis látszólag valami rémesen borzasztó dolognak fogod fel az egyedüllétet, még ha csak pár napról vagy óráról is van szó.
17/22 A kérdező kommentje:
Nem fogom fel rémesen borzasztó dolognak, ha valaki egyedül van, sőt, mindenkinek szüksége van rá néha. De az, hogy teljesen egyedül lakik, nincsenek barátai, sem családja (meghaltak a szülei), az szerintem elég depresszív környezet.
2015. ápr. 1. 10:44
18/22 anonim válasza:
Kérdező,mit csinál a barátod egyedül?Van hobbija?
19/22 anonim válasza:
Miert kellene barkit is megvaltoztatni kerdezo? Ha meg haverokkal logna csomot, az lenne a gond, mert biztos csajoznak stb. Az embernek semmi sem jo. :/ Ha szeretsz valakit, akkor orulsz neki mindenhogy, annak meg inkabb, hogy csak rad bizza a lelket is. Ha nem szereted, vagy nem tisztan, akkor kivetnivalot talalsz majd akarmiben, amit csinal, vagy nem csinal.
20/22 A kérdező kommentje:
Van hobbija, de az is olyan, amit egyedül csinál
2015. ápr. 1. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!