Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak nincsenek barátai, csak én vagyok neki és emiatt aggódom- mit tehetnék?
Jézusom mennyi negatív kommentet kaptál, pedig látszik hogy csak jót akarsz. Szerintem aranyos vagy, csak az a baj hogy nagyon a te szemszögödből látod a dolgokat:)
A párod bizonyára introvertált személyiség, az tölti fel ha egyedül van, van 1-2 ember akihez/akikhez kötődik érzelmileg, és hűséges marad. De beéri ennyivel, kevesebb mert ingerre van szükség mint mondjuk neked, egy extrovertáltnak.
Nincs ezzel semmi baj, sok ilyen ember van, és is elmélkedő típus vagyok. El tudok lenni napokig egyedül a saját gondolataimmal:D Vagy egy párom, 2-3 barátom, és már ők is teljesen kitőltik az életemet.
Persze mindenkinek jó esik legalább egy barát, de ne erőltesd ha ő nem akarja. Valószínűleg oka van annak hogy neki nincs, lehet csak nem találta meg a megfelelő embert, de az is lehet hogy egyetlen egyre sem vágyik, beéri veled.
A kérdés már régi, de remélem minden rendben veletek azóta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!