Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak nincsenek barátai,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak nincsenek barátai, csak én vagyok neki és emiatt aggódom- mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon magánakvaló és mindig azt mondja, hogy itt vagyok én neki, nekem mindet el tud mondani, nem kellenek barátom. De szerintem egy srácnak szüksége van egy fiú haverra, vele azért máshogy tud megbeszélni dolgokat. Szeretném, ha nyitva kicsit a világ felé és nem csak rajtam keresztül próbálna élni. Mit tudnék tenni?
2015. ápr. 1. 09:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nézd van aki nem igényli a társaságot, teljesn jól el van a maga kis világában. A barátod ilyen és ezek szerint te is beleillesz a képbe. Segíteni csak annak tudtsz aki hagyja, ha majd szeretne nyitni mások felé azt tegye saját maga miatt. Akkor ott lehetsz mellette és segítheted, támogathatod. Aranyos tőled, de emiatt feleslegesen aggódsz, ha jól érzi magát egyedül, barátok nélkül is.
2015. ápr. 1. 11:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Jézusom mennyi negatív kommentet kaptál, pedig látszik hogy csak jót akarsz. Szerintem aranyos vagy, csak az a baj hogy nagyon a te szemszögödből látod a dolgokat:)

A párod bizonyára introvertált személyiség, az tölti fel ha egyedül van, van 1-2 ember akihez/akikhez kötődik érzelmileg, és hűséges marad. De beéri ennyivel, kevesebb mert ingerre van szükség mint mondjuk neked, egy extrovertáltnak.

Nincs ezzel semmi baj, sok ilyen ember van, és is elmélkedő típus vagyok. El tudok lenni napokig egyedül a saját gondolataimmal:D Vagy egy párom, 2-3 barátom, és már ők is teljesen kitőltik az életemet.

Persze mindenkinek jó esik legalább egy barát, de ne erőltesd ha ő nem akarja. Valószínűleg oka van annak hogy neki nincs, lehet csak nem találta meg a megfelelő embert, de az is lehet hogy egyetlen egyre sem vágyik, beéri veled.

A kérdés már régi, de remélem minden rendben veletek azóta:)

2017. júl. 22. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!