Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek attól, hogy nem tetszem a páromnak! Mit tehetnék?
Nyáron 3 hétig egy klinikán voltam.Sok összetett betegségem eredménye például az,hogy június eleje óta egy menzesz kezdetekor az arcom az orrom és a szám környékén kipirosodott és aprón kipattogzott.Mindig tiszta arcbőröm volt,és ez most nagyon csúnya! A 3 hét alatt elmúlt,de utána elkeseredésemre újra visszajött.Megkaptam hozzá a szert,ami a 3 hét alatt gyógyítja,de ez idő altt teljesen magamba zuhantam.Beszóltak az arcomért az utcán nem egyszer,és érzem a barátom reakcióiból,hogy külsőre minimálisan jövök be neki,pedig én szeretnék neki százszázalékosan megfelelni.:(
A baj még az,hogy ezen a gondon kívűl van még nagyon sok bőrproblémám,amik születési rendellenességnek számítanak és így soha nem lehet eltüntetni.Ezeket már elfogadta,így nem csodálom,hogy az arcom már teljesen lelombozza:(
Az érzéstől már csak nagyon keveset eszek és folyamatos hányinger kerülget.Nem szeretném elveszíteni őt olyan dolgok miatt,amikről nem tehetek.:(
A kérdésem akkor kicsit bonyolult és lehet megválaszolatlan,de ki tudja...: Mivel tudnám elterelni a figyelmét a bőrömről?Mire fordíthatnék nagyobb figyelmet,esetleg szexuális téren milyen más dologgal tudnám magamhoz hódítani?
nem tudom hogy én egy 16 éves lány milyen tanácsot tud adni de megprobálom. elsőnek is ő tudja hogy mi az allásod nem?akkor miért zavarná. másodszorra pedig szeret téged és ez a legfontosabb. lesz még rosszabb is. például ha együtt töltötök egy éjszakát akkor még is hogy néz ki az ember?(mind2 fél) meg szerintem nem a külsődbe hanem a belsődbe a személyiségedbe szeretett bele. velem is így van, mert most nekem is vannak gondok az arcommal.de a páromnak így tetszettem meg. szal szerintem még kopaszon is bejönnél neki, mert a szerelemben már nem csak a külső számít. hanem az ahogy egymás iránt éreztek. remélem jó volt a válaszom
hány éves vagy?
16 vagyok én is.:)
Valamennyire megnyugtattatok,köszönöm.
Igazából akkor buktam ki,amikor már nyilvános helyen idegenek szóltak be,addig nem volt nagyobb bajom,azóta van ez az üldözési mániám,hogy folyton azt veszem le a beszélgetéseinkből, hogy nem tetszem neki.
Aludtam már nála,mióta ez előjött nálam,és végig a mosdóba rohangáltam ellenőrizni az arcom,a végén már ő szólt rám,hogy nem kéne...
Nekem csak az a bajom,hogy félek,hogy egy nálam sokkal szebb lány esetleg elhódítja.Nem olyan fajta,de ezen mégis elgondolkodom...:/
azt irtad,hogy vannak olyan bőrproblémáid ami születésedtől fogva megvannak...tehát igy jött össze veled...
igy szeretett meg...
sztem neki olymind1 hogy 1el több vagy kevesebb,azzal együtt szeret téged
ne nyigj neki állandóan,hogy jajjdecsunya vagyok,unni fogja
(ha elhagy,az nem a kinézedeted miatt lesz,hanem azért mert nem vagy képes önmagad elfogadni,annál rosszabb meg nincs)
ugyhogy fel a fejjel,és nyugi
Nem szoktam neki mondani ilyesmit,sosem.
Csak volt például olyan,hogy egy portált nézegettünk (külön-külön gépen tehát akkor épp nem voltunk egymásnál) és linkelgette a képeket,hogy ennek a csajnak például szép a szeme,ennek a szája,az orra...
A fiúk, (a lányok is) érzik, ha te magad nem vagy megelégedve magaddal, és ezt átragasztod rájuk, úgy fognak veled viselkedni. Tedd magad először rendbe belülről, majd próbálj kivülről is. Keress más gyógymódokat a neten, és ne sajnáld rá az időt és a pénzt.
Igaz az a mondás, hogy "Szép testben ép lélek!" Vagy akár az is, hogy "ép testben ép lélek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!