Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehetnék eleget az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilvia Nagy kérdése:

Hogyan tehetnék eleget az új páromnak ha sose jó neki amit főzök, pl ha a pörkölt szaga nem tetszik neki. stb. Nem szól utána hozzám napokig, meg se ölel és sűrűn emlegeti a volt barátnőjét. Hozzá hasonlít?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 19:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nem eleget kell tenni, hanem hagyni.

16/L

2012. júl. 4. 19:16
 2/15 okoska31 ***** válasza:
100%

PÁROS LÁBBAL RÚGD KI!!!!

Mi az, hogy emlegeti a volt barátnőjét?

Én első alkalommal közölném, hogy soha többet nem akarok hallani az exről, a második alkalommal még talán, de a harmadik alkalommal úgy vágnám ki, mint macskát sz*rni.

Ráadásul fitymálja a főztödet, pedig nem kis munkával készül gondolom, ha akkor emlegeti, hogy milyen jól főzött az exem, az pláne sértő, és úgy, hogy még utána hozzád sem nyúl.

Akkor főzzön magára, b*ssza meg!

2012. júl. 4. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
hagyd már ott a francba és keress olyat aki megbecsül 19F
2012. júl. 4. 19:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd őt a francba.Nem is szeret igazán ha ilyeneket csinál.És mond meg neki,ha ennyire hiányzik és ennyit hajtogatja a volt barátnőjét húzzon hozzá vissza!
 5/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az elsővel értek egyet :(
 6/15 anonim ***** válasza:

Látod én egyáltalán nem is főzök, így nem tudnak belekötni. Nem is szoktak. Sőt, már szóvá sem teszik. :)

(Hozzátenném, hogy nem otthon "pihengetek" egész nap, dolgozom, jól keresek, házimunkát is végzek- csak épp nem a főzés "jutott" nekem).

(És csak arra célzok, hogy talán túlságosan meg akarsz felelni, ez a baj!)

7/15 anonim ***** válasza:

Ezeken kívül szereted a párod?

Én a helyedben már kiadtam volna az útját. Ne gondolja már, hogy bármit megtehet!

Főzzön magának, és menjen vissza a nőjéhez, ha ő kell neki. Jobbat érdemelnél.

2012. júl. 4. 19:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis cián a pöribe, aztán kuss lesz!
2012. júl. 4. 19:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Te aztán egy izmos férfit fogtál ki. Ha nem jó a kaja, napokig duzzog. Gondolom a férfias kisugárzása fogott meg. :D
2012. júl. 4. 20:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti kölcsönös a szerelem.Miatta léptem ki egy nagyon rossz párkapcsolatból
2012. júl. 5. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!