Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
I! Tetszik egy fiú aki két évvel idősseb nálam rászoktam írni facebookon és nem mindig ír vissza szerintetek hogy mondjam el neki hogy tetszik úgyhogy lene koptasson?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 22:15
1/7 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy gyere d*gni a bokorba
2/7 A kérdező kommentje:
Komoly választ ha lehetne
2012. júl. 2. 22:24
3/7 anonim válasza:
ha szóba kerülnek a kapcsolatok vagy ilyesmi, mond hogy szted ő helyes. utána pár :) szmájli, oszt lép vagy nem lép
f18
4/7 anonim válasza:
Hátha én vagyok az: Mono grammodat, esetleg várost írnál? :P
Egyébként valóban az őszinteség lenne az igazi, mert ha részéről van bármi rokonszenv, akkor legalább kiderül hamar.
5/7 A kérdező kommentje:
De attól félek hogy lekoppint mivel két évvel idősebb nálam :/
2012. júl. 2. 22:45
6/7 anonim válasza:
A kor ne legyen akadály.:) Vannak párok akik között több a kor különbség...még is szépen megvannak. Mondd meg neki egyszerűen és szó szerint,hogy szerinted jól néz ki...a csalódást meg mindenki át éli előbb vagy utóbb.Utána is megy tovább az élet. :)
7/7 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy milyen stílusban írod le neki. Ha akar tőled valamit, és meg tudja, hogy szabad a pálya, akkor úgyis rád hajt majd, ha pedig nem kellesz neki akkor így is úgyis lekoppint, ez nem a megfogalmazáson múlik.
Amúgy mondd el neki bátran, max azt mondja, hogy bocs de neki nem tetszel, van ilyen, de legalább nem lesz a benned az az érzés, hogy mi lett volna, ha... már ezért is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!