Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy srác, de még egyszer sem beszéltünk, mivel írjak rá facebookon?
Akkor honnan ismered? Csak mert az egyrészt találkozási lehetőség lehet újra, másrészt pedig témaötlet is, amivel ráírhatsz.
Amúgy szerintem az a legtisztább, ha nem keresel hülye ürügyeket...
örömmel...
Írd ezt: "Szia! Többször is láttalak már. Szeretnélek megismerni! Várom a válaszod."
Szerintem először lájkolj nála. utána valami kérdéssel írj rá pl. ha ilyen nagy kalóz akkor megkérdeznéd tőle, hogy tud e valami jó torrent oldalt, vagy ha szereti a focit, akkor azzzal kapcsolatban kérdeznél valami. esetleg ha szeret játszani akkor ráírhatnál azzal, hogy Szia, nem tudod hogy tud fel telepíteni a GTA4-et?A felénél mindig megszakad a telepítés.
igazából mindegy mit írsz neki, de ne tűnj túl nyomulósnak, és olyat kérdezz tőle amire tud is válaszolni és az sem árt ha teljesen belelkesül a témától. :DD
Írj rá, hogy:
"Szia! Képzeld beszéltem az xy-nal, és ő is jön a buliba. 7-re megyek hozzátok. Vigyek valamit?"
Küldd el, és kicsit később írd.
"* Huppsz, nemide, bocsii"
És akkor már megvan a ráírás, akkor már jöhet a közös téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!