Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy hónap szünetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy hónap szünetet kért, nem tudom mit tegyek, tanács ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 éve járunk, azóta mindennap beszéltünk. A barátaink szerint is nagyon összeillünk.

Minden jó volt keveset veszekedtünk, boldogok voltunk együtt szerettük egymást. Kb. 2 hónapja mondta el hogy nagyon zavarja a tudat, hogy mi lett volna, ha nem járnánk és milyen lehet mással (nem feltétlenül a szex). Azt beszéltük meg, hogy mivel nem tudunk rá jó megoldást elmegy pszichológushoz. Már 4 hete járt, mikor tegnap este találkoztunk (délelőtt volt pszichológusnál), hogy ő felmondott a munkahelyén, haza költözik, mert besokalt és idő kell neki míg átgondolja. Persze nekem ez rosszul esett halálosan, nekem mindent ő jelent. Mikor ment el is még azt mondta hogy szeret.

Minden barátom, még az ő barátai is azt mondták, hogy nem fog jobbat találni nálam.

Tudom hogy sok rossz ilyen sztori van, de akad közte azért pozitív is.

Nem tudom mit tegyek, keressem egy hét múlva vagy várjam meg mikor keres ő? Köszönöm a segítséget.

2017. máj. 17. 07:41
1 2 3 4
 31/33 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Lehetnél kicsit alázatosabb is...

Segítséget kértél, az emberek pedig elküldték a válaszaikat. Senki nem volt kárörvendő, és senki nem akart Neked rosszat, mert - hiszed vagy sem - a szünet a legtöbbször tényleg azt jelenti, hogy a másik gyáva meghozni a végleges döntést. Szünet és szünet között is lehetnek különbségek (ezeket jobbára az előzmények és a körülmények mássága határozza meg), de ez ritka, és a legtöbbször a végkifejlet ugyanaz... Örülök, hogy Nálad/nálatok ez máshogyan történt.

2017. okt. 11. 15:01
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Pont te vagy kárörvendő...

(és kötve hiszem, hogy boldogabb lennél... csak azt olllyan jó hangoztatni, hogy mások orra alá dörgölj. Mindegy, van, aki többre tartja magát, minthogy pincsiként menjen ahhoz, aki 1 hónapra kidobta - mert ez történt, akármennyire szép szavakkal körbeírta, hogy gondolkodni akar)

2017. okt. 11. 16:13
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Kárörvendő éppen nem vagyok.Örülök, hogy megoldva a probléma...a következő szünetig.Azért erre is készülj fel, az emberek kiszámíthatatlanok, a barátod is.Határozatlan jellemnek tűnik, tehát egy ideig tényleg boldog lehetsz vele, de a Meddig, az nincs garantálva.
2017. okt. 11. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!