Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy hónap szünetet kért, nem tudom mit tegyek, tanács ilyen esetben?
Már lassan 3 éve járunk, azóta mindennap beszéltünk. A barátaink szerint is nagyon összeillünk.
Minden jó volt keveset veszekedtünk, boldogok voltunk együtt szerettük egymást. Kb. 2 hónapja mondta el hogy nagyon zavarja a tudat, hogy mi lett volna, ha nem járnánk és milyen lehet mással (nem feltétlenül a szex). Azt beszéltük meg, hogy mivel nem tudunk rá jó megoldást elmegy pszichológushoz. Már 4 hete járt, mikor tegnap este találkoztunk (délelőtt volt pszichológusnál), hogy ő felmondott a munkahelyén, haza költözik, mert besokalt és idő kell neki míg átgondolja. Persze nekem ez rosszul esett halálosan, nekem mindent ő jelent. Mikor ment el is még azt mondta hogy szeret.
Minden barátom, még az ő barátai is azt mondták, hogy nem fog jobbat találni nálam.
Tudom hogy sok rossz ilyen sztori van, de akad közte azért pozitív is.
Nem tudom mit tegyek, keressem egy hét múlva vagy várjam meg mikor keres ő? Köszönöm a segítséget.
Nagyon sajnálom a helyzeted, de egyetértek ötössel, és már én is leírtam ebben a topikban többször, hogy a szünet sosem jó jel és nem old meg semmit. Ha valami probléma van, akkor értelmes, a kapcsolatért valóban küzdő ember leül a másikkal, és elmondja mi a baja, tök mindegy mi az. A szünet az semmi másra nem jó, mint megszokni a másik hiányát vagy távollétét, esetleg félremenni lelkiismeretfurdalás nélkül. Ha jól elvan egyedül, akkor szünet után azt mondja, hogy szép volt és ennyi...
Nagyon gerinctelen megoldásnak látom, leginkább egy gyáva menekülés és tologatása a szakításnak.
Engedd el.Ne fuss utána feleslegesen.
Az hogy időt kér abból tenyleg semmi jó nem származhat.
Besokkalt.Ő még élni akar,ki akar próbálni másokat is.Az hogy szeret...lehet max mint ember szeret,de szerelmesnek már nem szerelmes szerintem.
Elnézést kérek ezt nem írtam le, ÉN NEM NÉZEM AZT EL NEKI A MEGCSAL.
Akkor ott és akkor vége. Megbeszéltük, hogy nem csal meg. Ha akar mást akkor megmondja hogy vége. Ismerem nem merne ilyet megtenni velem. Attól hogy gyenge és döntesképtelen ilyet nem tesz meg.
Ne hagyd, hogy hülyének nézzen.
Fiatal még = dugni akar, aztán ha már eleget kefélt, akkor talán visszamey hozzád.
Szünet = szakítás, csak olyan gerinctelen pöts, hogy nem mondja a szemedbe, inkább hülyít.
De te képes lennél várni rá úgy, hogy otthagy, belemártogatja a város összes csajába, majd visszajön, mert "szeret"?
Tényleg ennyire ostoba vagy, már ne is haragudj?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!