Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap alatt még mindig nem tudtam feldolgozni, nagyon nehéz, mit csináljak?
3 hónapja szakított velem a kedvesem (menyasszonyom). Majdnem 2 évet voltunk együtt első szerelem neki is nekem is. Mindent elsöprő. Volt egy 2 hónapos szünetünk de után kibékültünk és én megváltoztam miatta. De sajnos nem volt neki elég. Az újrakezdésünk után 8 hónapra megint szakított, hogy élni szeretne. Nem tudom feldolgozni, úgy érzem sosem fogom tudni elfelejteni de lehet nem is akarom. Most van egy laza kapcsolatom de nem pótol semmit. Az önbizalmam ugyan visszajött de esténként még mindig padlón vagyok. Hiányzik nagyon az arca, a szeme, a jelleme, minden porcikája. Örömmel venném ha lenne tanácsotok esetleg észrevételetek.
A rossz indulatúakat kérem szépen ne írjanak. Köszönöm
20/F 21/L
Nagyon tudlak sajnálni!
1-2 hónap alatt lett laza kapcsolatod. Nem szeretted te egyáltalán.
Örülj neki, hogy neked sikerült összehozni egy laza kapcsolatot. Nekem még az sem sikerült a két hónap alatt.
Egyébként mit vártál? 21 éves lány? Az még nagyon fiatal... Te is még az vagy...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!