Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap alatt még mindig nem tudtam feldolgozni, nagyon nehéz, mit csináljak?
3 hónapja szakított velem a kedvesem (menyasszonyom). Majdnem 2 évet voltunk együtt első szerelem neki is nekem is. Mindent elsöprő. Volt egy 2 hónapos szünetünk de után kibékültünk és én megváltoztam miatta. De sajnos nem volt neki elég. Az újrakezdésünk után 8 hónapra megint szakított, hogy élni szeretne. Nem tudom feldolgozni, úgy érzem sosem fogom tudni elfelejteni de lehet nem is akarom. Most van egy laza kapcsolatom de nem pótol semmit. Az önbizalmam ugyan visszajött de esténként még mindig padlón vagyok. Hiányzik nagyon az arca, a szeme, a jelleme, minden porcikája. Örömmel venném ha lenne tanácsotok esetleg észrevételetek.
A rossz indulatúakat kérem szépen ne írjanak. Köszönöm
20/F 21/L
mi nem voltunk ennyire előre haladva exemmel, de még mindig nem vagyok túl rajta. Több, mint másfél éve vége, azóta öt lánnyal volt rövidebb-hosszabb kapcsolatom, de még mindig hiányzik éjjel-nappal.
22F
Ez egy baromság, hogy nem tiszteled a volt barátnődet, mert azóta lett más.
Végtelenül szerelmes vagyok egy lányba, de ő nem szeret. Egy ideig együtt voltunk, de ő nem akar semmit már tőlem. Azóta lefeküdtem pár lánnyal, próbáltam menekülni, görcsösen kapaszkodókat keresek. Mindegyikben az ő arcát láttam, mindegyikkel próbáltam úgy alakítani, mintha vele lettem volna... oda vittem kajálni, ahova vele jártunk, meg ilyenek...
Nem tudom, erre nincs okos megoldás... én iszom, cigarettázok és már néha nyugtatókat szedek. Fáj, attól még...
majd az idő meggyógyít, ahogy remélem engem is :)
24F
El fogod felejteni nem kell aggódni, vagy legalábbis elérni agyban, hogy ne izgasson már annyira. Majd jön másik, vannak elegen...
De az igazi kérdés, hogy miért akarsz 20 évesen megházasodni? Nameg miért várod el 21 éves lánytól, hogy ne akarjon "élni"?!
Ez fontos tanulópénz, még hasznod lesz belöle hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!