Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap alatt még mindig nem tudtam feldolgozni, nagyon nehéz, mit csináljak?
3 hónapja szakított velem a kedvesem (menyasszonyom). Majdnem 2 évet voltunk együtt első szerelem neki is nekem is. Mindent elsöprő. Volt egy 2 hónapos szünetünk de után kibékültünk és én megváltoztam miatta. De sajnos nem volt neki elég. Az újrakezdésünk után 8 hónapra megint szakított, hogy élni szeretne. Nem tudom feldolgozni, úgy érzem sosem fogom tudni elfelejteni de lehet nem is akarom. Most van egy laza kapcsolatom de nem pótol semmit. Az önbizalmam ugyan visszajött de esténként még mindig padlón vagyok. Hiányzik nagyon az arca, a szeme, a jelleme, minden porcikája. Örömmel venném ha lenne tanácsotok esetleg észrevételetek.
A rossz indulatúakat kérem szépen ne írjanak. Köszönöm
20/F 21/L
Kemény dió, de sajnos az emberek 90%-ának ezen át kell esnie.
Tudod, mondják hogy a szerelem múlandó, valakinél előbb, valakinél később.
És (-sel nem kezdünk mondatot) persze amikor tart a szerelem, úgy a normális hogy "örökké vele, csak ő, csak mi, lila köd"
De főleg ilyen fiatalon számítani kell arra, hogy az első nem az utolsó lesz.
Figyelj, végülis nem tapasztaltál még olyan sokat, nem volt lehetőséged mással, más perspektívákból szemlélni a dolgokat.
Én úgy gondolom, hogy szükség van arra ilyen korban hogy több kapcsolatod is legyen, mivel mindegyik fejleszt párkapcsolati téren, tapasztalsz, és erre szükség is lesz, amikor majd eljutsz a családalapításhoz.
Tudom hogy csak nehezít a helyzeten, hogy el voltatok jegyezve, de láthatod, hogy valami mégis hiányzott, és mind1, hogy csak az egyik félnek ..az elég hozzá hogy egy kapcsolat ne működjön tovább.
Én csak azt tudom neked javasolni, bármennyire nehéz is, de egyik nap sírd tele a párnádat, a következőben élj úgy ahogy a legjobb neked, csajozz, szexelj, éld ki magad, és közben keresheted azt a lányt, aki miatt nem kell megváltoznod, aki becsül annyira, hogy nem fog eldobni magától.
"A legjobb dolgok akkor történnek, amikor nem hajszoljuk azokat..."
Kicsit később jutottál el oda ami, általában már 16-18 évesen megtörténik velünk, első nagy szerelmünk kirak, és igen ez általában fájni szokott. Később már könnyebben viseljük azt, hogy jönnek-mennek a csajok, de azért még 10-15 év távlatából is eszünkbe szokott jutni, hogy egy volt ex mellett talán boldogabb lett volna az életünk.
36F
Azt mondom jól tetted. Nehogymár a volt barátnőd eljárogat mindenfelé, mindenkivel megdugatni magát, te meg addig otthon csücsülj magányban nem? Na meg a nagykutya fa**át.. Ne törődj azokkal, akik téged támadnak. A lány meg bohócot akart belőled csinálni ezekkel a szünetekkel. Nemhogy te nem vetted őt komolyan, hanem pont hogy ő volt a szélhámos a szüneteivel, meg az élniakarásával.
Nem értem a kommentelőket, kérdezném tőlük.. Miért a kérdezőnek kéne meghúznia magát miközben a lány éli életét (bulizik, iszik, kefélteti magát, stb.)? A lány akarta a szakítást nem? Akkor meg a kérdezőnek egyéni joga, hogy mit csinál ez idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!