Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, hogy akit szeretek,2 hónap múlva külföldre költözik?
Nem biztos,hogy onzosegbol tenne,lehet,hogy a jovotoket szeretne megalapozni. De te miert nem mesz vele?
Egy eve pont ezt ereztem en is.A paromnak marciusban ment a gepe a tengerentulra.Par honappal elotte ismertuk meg egymast.De en mar akkor tudtam,hogy neki mi a terve,de a pontos utazasi idot nem tudtam,majd valamikor,csak az a valamikor egy honappal kesobb jott el.Egy gyonyoru februart toltottunk egyutt,aztan eljott a nap az indulasra.Elozo nap nem is lattam,igy elbucsuzni sem tudtam tole, de talan jobb volt igy.Reggel csorgott a telefon,hogy menjek erte a repterre,mert ittmarad velem! Azota egy ev telt el,az o hazajaban elek de jovo marciusra megint megvan a jegy ugyan oda! Azonban most mar ketten indulunk !!! :) Ha igazan szeret nem fog egyedul hagyni ! Hidd el talan remenytelen,de az utolso pillanatban is megvaltozhat minden ! Sok sikert,kitartast ! Nem minden olyan rossz,mint az elso pillanatban latszik!
szia :)
én most júni 20-tól egészen szept.11-ig kint leszek Németországban, a Bódeni-tó partjánál.. dolgozni, mint pincér.
Barátommal június 13-án leszünk 1 évesek...nahigen.
Nem könnyű ezt feldolgozni... tudom :/ de fogd fel, hogy a közös érdekért megy ki :) neki is jó lesz, megháát... mai világban telefon/ internet.. egy kézzel írott szerelmes levél : D báármi :)
Egyébkéntmeg eltelik 1-2 hét és megnyugszotok, csak ne zárkózzon be semelyikőtők addig, hogy ne fájjon majd kint.. /tapasztalat h nem jó/
sok sikert! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!