Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy hónap szünetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy hónap szünetet kért, nem tudom mit tegyek, tanács ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 éve járunk, azóta mindennap beszéltünk. A barátaink szerint is nagyon összeillünk.

Minden jó volt keveset veszekedtünk, boldogok voltunk együtt szerettük egymást. Kb. 2 hónapja mondta el hogy nagyon zavarja a tudat, hogy mi lett volna, ha nem járnánk és milyen lehet mással (nem feltétlenül a szex). Azt beszéltük meg, hogy mivel nem tudunk rá jó megoldást elmegy pszichológushoz. Már 4 hete járt, mikor tegnap este találkoztunk (délelőtt volt pszichológusnál), hogy ő felmondott a munkahelyén, haza költözik, mert besokalt és idő kell neki míg átgondolja. Persze nekem ez rosszul esett halálosan, nekem mindent ő jelent. Mikor ment el is még azt mondta hogy szeret.

Minden barátom, még az ő barátai is azt mondták, hogy nem fog jobbat találni nálam.

Tudom hogy sok rossz ilyen sztori van, de akad közte azért pozitív is.

Nem tudom mit tegyek, keressem egy hét múlva vagy várjam meg mikor keres ő? Köszönöm a segítséget.

2017. máj. 17. 07:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Minek kérne szünetet, ha nem akarna mással lefeküdni? Ne legyél már ennyire madár.
2017. máj. 17. 13:14
 22/33 anonim ***** válasza:
91%
17 evesen jöttem össze a férjemmel, mégsem éreztem soha, hogy mással is ki kéne próbálni. Ez duma, téged azért tart talonba, mert h la más nincs jó leszel te is. De én itt befejeztem. Leírhatjuk neked 100an, ha te ennyire ostoba és naiv vagy akkor meg is érdemled a sorsod. Itt senki nem nyitja fel a szemed.
2017. máj. 17. 13:33
 23/33 anonim ***** válasza:
A barátommal mi is tartottunk szünetet úgy masfél éve, igaz mi csak egy hetet és nem ilyen indokkal. Én sem értek egyet a szünettel, mert való igaz együtt kell megoldani, de mivel mindketten indulatosak vagyunk, es makacsok nehezen alkalmazkodtunk egymáshoz... így nekünk nagyon jót tett a szünet, nem csaltuk meg egymást és rájöttünk, hogy megéri egymásért küzdeni. Itt kicsit mas a helyzet, mert ő még nem élte ki magát, amit egy szünet nem old meg. Max csak rájön, hogy valóban erre van szüksége. De remélem nem lesz igazunk és a szünet alatt rájön, hogy nem tud nélküled élni.
2017. máj. 17. 14:29
 24/33 anonim ***** válasza:
88%

"ÉN NEM NÉZEM AZT EL NEKI A MEGCSAL.

Akkor ott és akkor vége. Megbeszéltük, hogy nem csal meg. Ha akar mást akkor megmondja hogy vége. Ismerem nem merne ilyet megtenni velem. Attól hogy gyenge és döntésképtelen ilyet nem tesz meg." Ó Drágám, Te még nem ismered a férfiakat!!! :D

2017. máj. 17. 15:17
 25/33 anonim ***** válasza:
88%
De most komolyan, szerinted amúgy mit akar más csajokról, ha nem szexet? Pár év múlva a fejedet a falba vered, hogy ilyen hülye vagy és így hagyod magad megalázni.
2017. máj. 17. 17:38
 26/33 anonim ***** válasza:
90%

" hogy mi lett volna, ha nem járnánk és milyen lehet mással (nem feltétlenül a szex). "

Akkor szerinted mi? A esti filmnézés? :DDD Ne legyél már ennyire naív. A srác megunta ezt a kapcsolatot, bármennyire is jó vagy neki. És attól, hogy a barátaitok szerint nálad jobbat nem talál, az ég világon semmit nem jelent.Senki sem pótolhatatlan, de még ha így is van, ő már akkor is un, és más p.ncikra vágyik, csak ahhoz már gyáva, hogy rendesen szakítson veled, jobb talonba tartani.

Ne hagyd hogy tovább alázzon, próbálj túllépni rajta, és ne keresd.

Fogadd el, lépj túl rajta és

2017. máj. 17. 18:18
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

MÁR megcsalt. Ha nem mással, hát önmagával.

HAGYD EL. (PONT)

2017. máj. 25. 00:21
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ismerem nem merne ilyet megtenni velem. Attól hogy gyenge és döntesképtelen ilyet nem tesz meg."

Akkor megvan az ábra.

Szabadon szeretne dönteni a saját életéről úgy, hogy te közben nem ellenőrzöd/befolyásolgatod lépten-nyomon. Ezért kell neki az egy hónap tőled távol.

(Szerintem ott ronthatja el, hogy most esetleg megalkuszik, és ha később totál a fejére nősz, botor módon akkor is tartani fogja magát a mosti elhatározásához.)

2017. máj. 25. 02:31
 29/33 anonim ***** válasza:
35%

Annyira könnyen dobaloztok azzal hogy: ne legyél madár, szakíts, úgyis megcsal, stbstb. Igaz, mindez eleg valószínű,igazatok lehet,

de egy szerelmes ember mindig keresi a megoldást.

Most Ő feldúlt, és csalódott. Nagyon sajnálom azt, aki egy ilyen szünet - szakítás dolgon esik át, mert együttérző vagyok, és elképzelni se merem azt, milyen lenne ha elhagyna a férjem, főleg ilyen indokkal...

Mivel még nem éltem át soha ezt, csak azt tudom a leírtak alapján mondani, hogy: Lehet hogy szereted, és most rettenetesen fáj neked, de Ő nem a lelkitarsad. Az a személy, aki feltétel nélkül szeret téged, nem vágyik másra, nem bír ki nélküled egy hónapot főleg úgy nem, hogy tudja hogy Te kétségbeesetten vársz rá. Az "Igazi" társad nem hagy cserben téged, SOHA!

Hidd el, ha egyszer radtalal az a személy, és remélem úgy lesz, erre az időszakra teljesen másképp fogsz visszaemlékezni.

Én is 17-évesen ismerkedtem meg a párommal.

Ő 18-volt. Most pedig 29-vagyok, és soha nem szeretkeztem más férfival a ferjemen kívűl, és a férjemmel is ugyanez a helyzet.

Mégse vagyok kivancsi arra hogy milyen lehet mással, eszembe se jutna, egy egészséges szeretetteljes kapcsolatban ez nem fordulhat elő.

Sajnálom ami történt veletek, de szerintem ha most nehez is, de tovább kellene lepned.

2017. máj. 31. 06:31
 30/33 A kérdező kommentje:

Csak hogy minden kár örvendőt csalódás érhessen.:)

Azóta is járunk és boldogabbak vagyunk, mint valaha. Nem csalta meg egyikünk se a másikat. Értelmes emberek vagyunk meg tudtuk beszélni a dolgokat.

Pont ez a baj a mostani emberekkel, hogy egyből csak a rosszat látják, és véletlenül se akarjál megoldani a gondjukat, a legrosszabbat várják és pont ezért meg is valósul. Kicsit legyen mindenki bizakodóbb, szerintem akkor boldogabb élete lesz.

2017. okt. 11. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!