Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat kérdezem, hogy ha srácként nincsen 1-nél több matchem a tinderen 1 hónap alatt, akkor inkább jöjjek le az appról?
153 match két hónap alatt úgy, hogy egy 150 ezres vidéki nagyvárosban lakom és ráadásul csak 22 éves vagyok, tehát csak 18-23 éves lányok közül válogatok. (Ha mondjuk 30 lennék, akkor 18-30 évesek közül).
Remélem nem baj, hogy férfiként válaszoltam. Csak reméltem hogy az én számaim tudnak összehasonlítási alappal szolgálni neked.
22/F
Nem igazán.
Oké, biztosan magas vagy, sportos, nem tudom, de én én vagyok és nem is lehetek más.
A kérdés az, hogy én mit tehetek, ha eddig egyetlen matchem volt május eleje óta?
Érdemes volna az egészet hagynom a fenébe vagy lehet, hogy csak nem volt eddig szerencsém?
Én budapesti vagyok, nem tudom, hogy ez mennyiben más itt.
Én viszonylag jóképű srác vagyok, de 10-ből úgy 8-9 lányt tetszikelek. Azokat is akik amúgy kevésbé szépek, mint amilyen jóképű én vagyok. Mert attól még dugnék velük.
Csak az igazán csúnya és/vagy kövér lányokat húzom balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!