Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónap randizás után már belefér a szex?
1 hét után lett szex. Felnőtt emberek vagyunk... Utoljára tini koromban húztam hetekig.... Nekem pl. az is számít, hogy szexuálisan összepasszolunk-e, mert ha nem, akkor megette a fene... Derüljön ki mielőbb!
N
Szerinted erre van valami előírás vagy mi? :D
2 emberre tartozik: Rád és a párodra.
Vannak emberek akiknek kell némi érzelmi kötődés az együttléthez, van aki ugrik 2 perc alatt...Egyik sem "ciki" nem is értem itt az egyik kommentelőt, mi az hogy sok is vagy kevés is??? Az a sok vagy kevés, amit ti is annak éreztek (KETTEN)...Talán ezt a pároddal kéne megbeszélni hogy érez ezzel kapcsolatban, nem idegenektől kérdezni :)
Egy hét alatt nyilván nem lehet mélyen megismerni senkit, de nálam az ismerkedéshez a szex is hozzátartozik. Volt olyan kapcsolatom, amiben az eltérő szexuális igények, szexkultúra megmérgezte a minennapokat, ezért szeretem ezen a téren is idejekorán megismerni azt, akivel randizgatok.
Mélyen megismerni valakit amúgy is csak évek alatt, együtt lakva lehet... De nálam a szex is hozzátartozik a megismeréshez.
Ez így elég szomorú :(
Mi van azokkal akiknek kell egy komolyabb bizalmi/intim szál, hogy egyáltalán képesek legyenek lefeküdni valakivel?
Nekem 1 hét arra is kevés, hogy egyáltalán hozzáérjek valakihez... Az egy hetet még gyenge ismerettségnek tartom.
A férjemmel még az első nap lefeküdtem... 1 hónapig soha nem vártam senkivel, az első barátommal is (18 évesen) 2 hét után lefeküdtünk.
Nem tudom mit kell tökölni, az olyan kapcsolatot felesleges húzni, ahol nem vagytok biztosak magatokban, ott szakítani kell. Ahol meg igen, ott mire vártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!