Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hónap randizás után már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónap randizás után már belefér a szex?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagyon nyomulós lenni. Ti mennyi idő után feküdtetek le az új párotokkal?
2015. okt. 11. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig rohanásnak éreztem - hová siessünk? Még 50 évet kell unatkozni ezen a bolygón jó érzés kiélvezni a köztes várakozási időket Mindig egy picivel több mindig egy picivel több...

Számomra nem jó az amikor már az első héten át van ugorva minden (első randi, gáláns viselkedés, kézfogás, ölelés, csók, petting) és automatikusan szex és abba minden bennevan - akkor onnantól mi jó marad, mire lehet várni? Akkor már minden kártya ki van terítve és egy idő után unalmassá válik... És az unalom a legrosszabb dolog a világon (ezért vagyok kényszercselekvő meg szélsőséges álmodozó - kitöltöm az időt) - munkát is unom, az utazást is unnám, de mindig kitalálok valamit amivel elszórakoztatom magam vagy csak képzelgek.

Eh, de ez más téma. Én inkább vagyok lassú. Ez egy idő után kelt bennem izgalmat és vágyat, de egy hét alatt ez nem tudna kialakulni. Meg van egy privát szférám amit kapcolatban is megtartok amit rossz néven szoktak venni (igény saját külön helyiségre, napi szinten pár egyedül töltött nyugodt órára, olykor pedig saját alvásra egyedül)

2015. okt. 11. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:

hát, nem sorolom fel, kikkel értek egyet, idő kell hozzá, főleg a 11. válaszoló vázolta le szépen számomra.

Jahh, és nő vagyok,27.

De voltam húsz körül is, akkor nem érdekelt, pár hét is elég volt rá, de tanultam ezekből, nekem így jó. A tanulás nem is jó szó, mert nem ért trauma ettől...

2015. okt. 11. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy hány évesek vagytok! huszonx évesen felnőtt emberek akár első randin is szexelhetnek, hiszen mindketten felnőtt érett emberek.
2015. okt. 12. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!