Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős segítség kellene. Egyre fogynak az ötleteim randizás terén, és félek, hogy emiatt vesztem el A Nőt! Vannak jó ötleteitek Pestre? 25F - Bp
Megismertem pár hete egy nagyon aranyos lányt, aki még jófej is. Nagyon sok közös dolgunk van. Elmentünk sörözni először, aztán kávézókba stb... de mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Ő harmad éves egyetemista, én pedig MSc-n vagyok, mindketten nagyon nehéz szakon + tudományos kiegészítő munkákkal. Nagyon örültem neki, hogy megismertem, mert végre nem csak bekockulok a suliba meg munkára.
A probléma ott kezdődik, hogy nincs már egyszerűen semmi ötletem hová vihetném kávézókon és eldugott igényes sörözőkön kívül. Meg szégyellősek vagyunk - és a hardkór smárolás mondjuk egy kávézóban túl intim lenne :D Emiatt úgy érzem nem tudok haladni a dolgokkal. A koliban mindig ottvan a szobatársam, aki csak hétvégére húz el, és nem tudom elképzelni, hogy ő is ottvan mikor mi meg épp romantikus programot csinálunk. Nála ugyan ez. Most próbálok elköltözni saját szobába, de ez még lehet több hónap. Ráadásul kevés helyet ismerek Pesten, mert egy Zalából költöztem fel és idáig vagy otthon volt barátnőm, vagy inkább az egyetem és karrier volt a fő célom.
Szóval az a kérdés, hogy ti milyen programot csinálnátok így első 10 randira kb, mikor megismeritek egymást? Idő is egyre szarabb kültéri progira :(
Próbálok egy hétvégét is beiktatni, amikor miénk a lakás (egyelőre nem szex, csak így együtt lenni kicsit) de nagyon nehéz ő is alig ér rá :(... Félek, hogy emiatt szépen lassan elveszem és vége.
"szépen lassan elveszem és vége." helyett: szépen lassan elveszTem és vége. :D
Lehet meg kéne kérni a kezét tényleg :D
Többször randiztatok, de mindig te találtál ki valamit, és ő alig ér rá...?
Háát...
Margit sziget, Halaszbastya, Muzeomok, Csodak palotaja :) Mozi vagy egy szolid ebed :)
18/L
Siman seta nem eleg szted neki? Nem lesz az az erzese h meg akarod venni, meg a penzeddel akarod lenyugozni?
Ha viszont mindig vmi hasonlot var el akkor sztem hagyd a pcsaba. En ha leulok egy csajjal dumalni barhol, akar menetkozben is siman lestandupolok 1-2 orat.
Kidobott a francba, szóval erről ennyit :D
Komolyan csajok, én nem értem mi van a ti agyatokban. Annyira bírom ezt, mi férfiak qrvára egyszerűen működünk. Azt mondjuk amit akarunk, és kész.
Ti meg nyakcsókolgatás, kedves beszéd, szexuális célzások és intim beszélgetés már az elején.
Aztán BUMM másnap meg kib..sz, mert hogy nincs meg a kémia.
Ugyan ezt eljátszotta velem egy volt barátnőm 1 hónapig. Ilyenkor mi a lóf..sz játszódik le a kis fejetekben? Erre válaszolhatna már valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!