Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit várjunk egy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várjunk egy első együttléttel? Nem akarom, hogy túl hamar történjen meg.

Figyelt kérdés

15/L és 18/F.

Egyikünk sem szűz már. 2 hónap pont jó lenne, nem?:)

2010. máj. 16. 14:03
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem a kérdező még simán azt hiszi, hogy a gólya hozza a gyereket ^^
2010. máj. 16. 15:31
 42/49 anonim ***** válasza:

Utolsó: na most te is megmutattad a szellemi színvonalad! :DDDD Hol mondtam én ilyet? Hogy megdugott, és máris kiszerettem belőle? Miért forgatod ki a szavaimat? Ezzel jól beégetted magad :D

Jajjj! Basszus. Akkora gáz vagy, nem érzed? Mindenkit oltogatsz, mert faszt se tudsz az életről.. Jajj, te megmutattad a szellemi színvonalad, te begyepesedett vagy, TE meg egy IDIÓTA!!! És tudod hogy miért? NEM. Gondoltam! Azért mert 15 évesen megcsalod a pasid, méghozzá félredugsz. Ezt szoktuk ribancnak hívni. Ha nem lennél még gyerek, akkor nem feltétlenül hívnánk annak, mert lehetne családod, amit nem szeretnél elhagyni, de a vágyaidat nem tagadnánd meg. Ennyi. De nehogymár 15 évesen ne tudj szakítani azzal a sráccal te nyomorék..

2010. máj. 16. 15:31
 43/49 anonim ***** válasza:

15:31

Szerintem is :D

2010. máj. 16. 15:32
 44/49 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy meg fogom csalni? Idézd már légy szíves! ;)
2010. máj. 16. 15:32
 45/49 anonim ***** válasza:
ÁÁÁHH nem értitek! ő szakítani akar, mert a nagy Ő már nem elégíti ki!!!!!!!!!! (vajon tudja mi az az orgazmus?:D)
2010. máj. 16. 15:33
 46/49 A kérdező kommentje:

Jaja persze, ismersz engem nagyon :)))

Ezt még humornak se lehet nevezni :/

2010. máj. 16. 15:38
 47/49 anonim ***** válasza:

Baz.d meg.. Te olyan hülye vagy, hogy az valami fogalom. Hogy lehetsz ilyen sötét ribanc? ÓÓÓ aztarohadtmindenit. Szerintem nagy sanszod van rá, hogy 2 év múlva diliházba kerülsz, és ott is csak mindenkit lenézel, és mindenkin röhögsz, mert ugye ott is te leszel majd a menő :D Na, hagyjuk, az ilyen hülyék meg sem érdemlik, hogy tovább írogassak nekik, fogadd el a tényt, ez van, majd talán kigyógyulsz belőle pár év múlva.

Viszlát aranybogaram..

2010. máj. 16. 15:38
 48/49 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gyakran találkoztok. Szerintem a 2 hónap ideálisnak tűnik..:)
2010. máj. 16. 15:49
 49/49 anonim ***** válasza:

én csak gratulálni tudok neked kedves kérdező...(és kívánom hogy mennyen ki az áram a lakásodból hogy ne tudjál írni erre az oldalra) DE ITT MEGEMLÍTENÉK 2 DOLGOT első idézem

,,Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

MÁSRÉSZT!!!!

örömmel fogom majd olvasni évek múlva a következő kérdéseid hogy :

ad1: segítsetek kihasznál meg***szott terhes vok

ad2: átment rajtam a város és normális pasira vágyom

ad3: Szerintetek 17 évesen 642éves jóska bácsival is lehet olyan jó a sex mint 15 évesen a 18 éves EGYKORI NAGY Ő vel akivel 2 hó. után feküdtem le?

2010. máj. 16. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!