Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thedani kérdése:
Szerintetek elképzelhető a mai világban olyan eset hogy egy pár vár az első szexuális együttléttel a nászéjszakáig?
Figyelt kérdés
Régen muszájból csinálták így az emberek, de manapság vajon van e olyan ember aki anélkül összekötné az életét valakivel hogy kiderítené hogy milyen az ágyban és mit szeret a szexben( milyen pózokat, esetleg valami szexuális deviancia). Érdekel van e itt olyan aki kibírta addig és ha igen akkor miért?2009. nov. 14. 17:42
1/11 anonim válasza:
Hát talán ilyen vallási fanatikusok, mondjuk én hallottam már ilyenről vmi tv műsorban
2/11 anonim válasza:
Persze, Britney is várt, nem? NEM? :S
3/11 anonim válasza:
egy lányról tudok aki ezt követi, de fiúról még nem hallottam, nehéz dolga lesz ha ilyen fiút akar találni, de semmi sem lehetetlen
20/f
4/11 anonim válasza:
hát manapság elég nehéz elképzelni...
szerintem nemlehet már ilyen párt találni...de kitudja lehet tévedek:)
5/11 anonim válasza:
Nincs értelme. Jó már házasság előtt is kipróbálni bizonyos dolgokat (szex, együttélés), nehogy esküvő után derüljön ki, hogy egy balféket vettünk el. És itt nem csak a türelmen van a hangsúly.
6/11 anonim válasza:
Én ismertem egy fiút aki hit gyülekezeti tag volt és bizony meg volt győződve róla,hogy a szex csak gyermeknemzés céljából van,semmi másra és igenis kibírta,a gyülekezetből vett el egy szintén szűz lányt... Hogy mit csinálhattak a nászéjszakán,nem tudom,de gyerekük azóta sincs,pedig legalább 8 éve házasok.
7/11 anonim válasza:
Sakkoztak.:D
Szerintem már az esély max 10%, de ezzel lehet sokat mondtam.:D
8/11 anonim válasza:
hát ha igen, akkor barmok.. mi van ha összeházasodnak, és tökre nem illenek össze?:)
10/11 A kérdező kommentje:
Két dolog az amit akarunk és ami történni fog. Egyrészt még sok idő van addig, ahogy a nemi ösztön erősödik benned egyre nehezebb lesz. Sőt a párod is valószínűleg rá fog venni.
2009. nov. 14. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!