Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit várjunk egy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várjunk egy első együttléttel? Nem akarom, hogy túl hamar történjen meg.

Figyelt kérdés

15/L és 18/F.

Egyikünk sem szűz már. 2 hónap pont jó lenne, nem?:)

2010. máj. 16. 14:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen. Attól hogy esetleg nem élnek a szülei nem ok arra, hogy 14 évesen r.banckodjon. Márpedig, akiben 14 évesen nincs annyi tartás, hogy ne feküdjön le valakivel fél év után, az r.banc. és ezt minden érett, értelmes ember így gondolja. A 14 éveseknek is van választási lehetőségük a körülmények ellenére: vagy követik a médiát és a tömeget, és kis r.bancok lesznek (igen, ilyenek mindig voltak), vagy kifejlesztenek egy saját értékrendet, moralitást, és aszerint viselkednek. a kérdező a tömegbe tartozik, és még büszke is rá. Egyébként válaszoltam a kérdésre: szerintem 15 évesen szexelni sem kellene, főleg nem úgy, hogy van barátja, és mással gondolja. És akik így gondolkodnak mint én (segítek: huszonéves fiatalok és idősebbek), azok tisztában vannak az erkölcsi normákkal, nem úgy mint a kérdező. Szóval nem muszáj oltogatni.
2010. máj. 16. 15:16
 22/49 anonim ***** válasza:
A kérdező egy idióta, mert állítólag "szerelmes" volt, de amint megdugta a lovag, Ő érdekes módon egyből kiszeretett belőle. Ennyi.
2010. máj. 16. 15:17
 23/49 A kérdező kommentje:

Minek legyen vele együtt, ha nem szeretem? Na, ezért van olyan sok boldogtalan anyuka is. Várják a csodát.. :D Te is ilyen vagy?

Pofont meg nem kaptam még 1x se, a szüleim nem ilyen arrogáns bunkók, mint te vagy, 78%os. :) Remélem sose lesz gyereked. Vagy őt agyonvered, ha el meri veszíteni 15 évesen?

Különben nem azért veszítettem el, mert az a menő :D Én úgyse vagyok menő a súlyommal, miért ezzel akarnék menő lenni?:D

2010. máj. 16. 15:19
 24/49 anonim ***** válasza:
Az arcoddal meg a seggeddel sok jó pozíciót elfogsz érni az életben . grt
2010. máj. 16. 15:20
 25/49 A kérdező kommentje:
Utolsó: na most te is megmutattad a szellemi színvonalad! :DDDD Hol mondtam én ilyet? Hogy megdugott, és máris kiszerettem belőle? Miért forgatod ki a szavaimat? Ezzel jól beégetted magad :D
 26/49 A kérdező kommentje:
Mármint nem a mostani utolsónak szólt, ó biztos ismeri a seggemet is :D
 27/49 A kérdező kommentje:
Na meg én legalább el fogok érni annyit életben, hogy nem szólogatok bele mások életébe :D Nektek biztos nincs életetek, ezért szóltok bele az enyémbe:D
2010. máj. 16. 15:21
 28/49 anonim ***** válasza:
Nem, én megtanítom a gyerekeimet a normális tinihez illő magatartásra (amibe nem tartozik bele a 14 évesen kúrogatás). Érdekes, engem is megtanítottak rá, ki is bírtam 17 éves koromig, és együtt is voltam a sráccal 3 évig (és ehhez sosem kellett megpofoznia édesanyámnak, hogy legyen ennyi eszem). Pedig én is voltam szerelmes 15 évesen, csak én gondolkodni is tudtam, nem úgy mint te. meg szerencsére "az én időmben" még lenézték az ilyen tinik.rvákat:)
2010. máj. 16. 15:21
 29/49 anonim ***** válasza:

Tehát a szüleid még meg is tapsoltak

Sztem az a normális aki félti a gyerekét és elmagyarázza neki mi az ami azért elég nagy felelőtlenség.

A szüleid az idióták nem az a válaszoló aki azt írta nem ez a megfelelő..

2010. máj. 16. 15:22
 30/49 anonim ***** válasza:
Amúgy nem forgatta ki a szavaid:D Te magad mondtad, hogy 6 hónapig jártál vele, ő volt a nagy ő, megdugott, de már nem szereted, és mással kúratnád magad kislány:)
2010. máj. 16. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!