Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjunk egy első együttléttel? Nem akarom, hogy túl hamar történjen meg.
15/L és 18/F.
Egyikünk sem szűz már. 2 hónap pont jó lenne, nem?:)
Engem is neveltek képzeld el.
És te is nevelheted bármilyen tökéletesen a gyerekedet, ha bekerül egy közegbe, meg fog változni ;)
Szuper anyuka lesz belőled, ha nem hagyod élni a gyerekedet :D
Még mindig azért vagyok k*rva, mert elveszítettem 15 évesen? te meg tudod mi vagy? Szánalmas és prűd. NE SZÜLJ! Kíméld meg a világot attól, hogy egy ilyen embernek gyereke legyen ;)
Nem azt írtam, hogy megdugott és attól már nem szeretem ;) 6 hónap együttlét után feküdtünk le, és több, mint 1 évig voltunk együtt. Na okoskám, szövegértés :D
Amőgx a kérdés ez volt: MENNYIT VÁRJUNK AZ ELSŐ EGYÜTTLÉTTEL?
Nem az, hogy: MEKKORA R*BANCNAK TARTOTOK?
megkérdezték már itt az oldalon hogy belefér e egy nevelő célzatú pofon. Neked beleférne sztem.
Mielőtt lefekszel valakivel azelőtt olvasgatni kellene vannak nagyon jó könyvek, mondjuk kell hozzá tudni olvasni, de tényleg vannak jók, ahol leírják hogy miért nem kellene elkezdeni korán. Se a tested se a lelked nincs ott 17-18 korod előtt. Lélek! háhh mai világba azt se tudják a tinik hogy mi az.
Húú pedig a második kérdés izgalmasabb:D
Am szerintem 15éves létedre elég sokat képzelsz magadról h olyanokat írogatsz h ne szüljünk gyereket..IQ-d(ha egyáltalán tudod mi az) a béka segge alatt van..a bunkósági mutatód azonban az egekben
Nagy tapsot neki..lassan mehetsz napiszarra vagy FuckYeahGYIK-ra:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!